Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tady fotka toho co jsem testoval posledně. Baracuda, Gamo TS-10 a JSB
Samozřejmě nejlepší JSB. Já bych Gama kupoval rád, mají dobrou krabičku a nemusím je také objednávat. Ale málo platné na JSB TS-10 nemají. Ještě to zkusím v leže.

Samozřejmě nejlepší JSB. Já bych Gama kupoval rád, mají dobrou krabičku a nemusím je také objednávat. Ale málo platné na JSB TS-10 nemají. Ještě to zkusím v leže.

Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Na straně 36 tohoto vlákna jsem přidal tento terč:
http://img410.imageshack.us/img410/6349 ... lekbw4.jpg
Je to stříleno sice s Hammerli Hunter Combo 900, ale výsledek je myslím celkem jasný. Gamo Pro Hunter je velmi nepřesné, alespoň u této zbraně.
Vyzkouším ještě pro zajímavost BSA Lighting XL. Ale myslím, že výsledek bude obdobný.
http://img410.imageshack.us/img410/6349 ... lekbw4.jpg
Je to stříleno sice s Hammerli Hunter Combo 900, ale výsledek je myslím celkem jasný. Gamo Pro Hunter je velmi nepřesné, alespoň u této zbraně.
Vyzkouším ještě pro zajímavost BSA Lighting XL. Ale myslím, že výsledek bude obdobný.
Ale Pem, prosím nereaguj. Nebylo to myšlené na tebe a děkuji za rozumy.
Jestli chceš testovat match diabolky, vytáhni 7,5J zbraň, lehni si, zvol co nejstabilnější polohu a testuj na 10m. Je to správně.
Ale když chceš testovat exacty a podobné (tvar), které jsou určené na FT, tak to testuj na 50m. Protože FT se střílí na max. 50m.
A myslet si, že rozptyl se zvětšuje nějakou přesně danou konstantou na zvyšující se vzdálenost je taky nesmysl.
Někdo udělá test na 10m a rozdíl tam je minimální a řekne si: "je to skoro stejné, proč kupovat drahé diabolky?!" Jenomže na 50m to už bude na blití.
Už víc nebudu reagovat je to škoda...
Jestli chceš testovat match diabolky, vytáhni 7,5J zbraň, lehni si, zvol co nejstabilnější polohu a testuj na 10m. Je to správně.
Ale když chceš testovat exacty a podobné (tvar), které jsou určené na FT, tak to testuj na 50m. Protože FT se střílí na max. 50m.
A myslet si, že rozptyl se zvětšuje nějakou přesně danou konstantou na zvyšující se vzdálenost je taky nesmysl.
Někdo udělá test na 10m a rozdíl tam je minimální a řekne si: "je to skoro stejné, proč kupovat drahé diabolky?!" Jenomže na 50m to už bude na blití.
Už víc nebudu reagovat je to škoda...
Já testoval munici z pistole,takže pro mě logicky vycházelo 10m.
I na takovou vzdálenost se projevil rozptyl jednotlivých značek.
A neplochou hlavičku jsem zkoušel proto,že tenké terče netrhají.
Kdežto na plochou hlavičku je nutné brát draší terče z tlustého papíru,jinak je z terče potrhaný salát.
Ať si každý používá co chce a co zbrani chutná.Ale použitím kvalitních diabol vyřadí jeden článek z řetězce chyb
I na takovou vzdálenost se projevil rozptyl jednotlivých značek.
A neplochou hlavičku jsem zkoušel proto,že tenké terče netrhají.
Kdežto na plochou hlavičku je nutné brát draší terče z tlustého papíru,jinak je z terče potrhaný salát.
Ať si každý používá co chce a co zbrani chutná.Ale použitím kvalitních diabol vyřadí jeden článek z řetězce chyb

Pekné dierky
Minule som vychádzal z obchoďáku IKEA v Bratislave, kde na prízemí pred pokladňami majú oddelenie poškodeného tovaru. Hneď na kraji tohto oddelenia ležalo asi 5 platní sololitu, čo sa používa ako zadná stena nábytku. Úplne normálne, nepoškodené platne 60x100cm za 0,5 Euro jeden kus. Kúpu som neobanoval, lebo v nastrieľaných terčoch podložených sololitom mám množstvo kráááásnych dierok 

RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....