Neodpustím si poznamenat. Pánové, važte slova a nemaťte ostatní tlacháním, diabolky JSB SCHaK nesnesou jakékoli srovnání s příbramskými produkty nebo výrobky GAMO, byla by to pro ně urážka. Lze je pořídit ve všech hmotnostech a rozměrech jako JSB Match a prakticky se jim vyrovnají v přesnosti. Používám je již téměř 10 let od dob, kdy ještě za krabičku bylo necelých 70 KČ. Nyní jsou o 100% dražší. SCHaKy se vyrábějí naprosto stejným postupem jako MATCH, údajně se i stejně kontrolují, krom ručního třídění. Diabolky ručním tříděním přesnost nezískají, což SCHaKy potvrzují.Apevia píše:Ne není, ale ta pošta se rozpočítá na krabičku a je to pak jž nula, nula nic...
Ty netříděný jsem měl. Jsou to diabolky typu Schak a jsou bez otřepů, sem tam může mít nějaká zmáčklou sukýnku, ale obecně jsou to dobré diabolky na trénink, jsou to však terčovky tak je to tak na 10m...Jde o to, že nejsou ručně tříděny,jsou tam rozdíli v průměru a ve váze. Vyrovnají se všem GAMO a KP diabolkám
Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ach jo.
donesene, objednane.
sakriš.
idem do kamenneho obchodu, kupim, strielam.
preco to nefunguje aj vo zvolene?
keby som nenatrafil na toto forum, nemal by som novu vzduchovku, nevedel by som o SJB a netrapil by som sa.
alebo trapil dalej ze preco to z novej lieta kade tade.

donesene, objednane.
sakriš.
idem do kamenneho obchodu, kupim, strielam.
preco to nefunguje aj vo zvolene?
keby som nenatrafil na toto forum, nemal by som novu vzduchovku, nevedel by som o SJB a netrapil by som sa.

alebo trapil dalej ze preco to z novej lieta kade tade.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
zdravim
mate nekdo zkusenosti s temito diabolami jakou davaji ranu a pod.na presnost to urcite nebude.dik
http://www.aukro.cz/item627133514_prask ... intor.html
mate nekdo zkusenosti s temito diabolami jakou davaji ranu a pod.na presnost to urcite nebude.dik
http://www.aukro.cz/item627133514_prask ... intor.html
Mám to a už som raz písal v inom vlákne.
Je to veľmi slabý efekt, len taký mini záblesk a ranka ako z kapsle. A nehorázna cena.
Prakticky neviem čo s tým, asi vystrieľam a nechcem to viac vidieť.
Svojpomocne si môžeš urobiť ďaleko lepšie.
Je to veľmi slabý efekt, len taký mini záblesk a ranka ako z kapsle. A nehorázna cena.
Prakticky neviem čo s tým, asi vystrieľam a nechcem to viac vidieť.
Svojpomocne si môžeš urobiť ďaleko lepšie.
Jaro
lov21 4.5mm, crosman 2300T, crosman 2250xt, drulov rada 5.5mm
Jak
Nemohl bys je tedy vyzkoušet v noci? Zajímalo by mě, jestli by to bylo nějak rozumě vidět... A co hlaveň? Nezůstává v ní plast?
Cogito ergo armatus sum.
Ono záblesk vidieť aj cez deň. Ale ako hovorím, je to také kde nič tu nič.
Ak sa dostanem v noci do lesa s kamerou tak otestujem.
Ďaleko to nedoletí, je veľmi ľahká.
Voľným okom hlaveň vyzerá byť čistá aj po použití. Lupou som to nezisťoval.
Ak sa dostanem v noci do lesa s kamerou tak otestujem.
Ďaleko to nedoletí, je veľmi ľahká.
Voľným okom hlaveň vyzerá byť čistá aj po použití. Lupou som to nezisťoval.
Jaro