Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dnes som si trochu zastrielal a nakolko sa mi minuli diabolky a mal som už len zopár starých standardiek zobral som si tie.Mám iž 38,strielal som tak na 6 metrov na plechový hrnček (pekne zvoní).Zbadal som že do hlavne vlezú až príliš lahko,moc som sa tým nezaoberal až sa jedna prepadla celou hlavňou.To bolo už trochu moc.
Nemáte niekto skusenosť s týmto pekným koženným púzdrom na diabolky?
http://www.airgun-pellet-pouches.com/pouches/
http://www.airgun-pellet-pouches.com/pouches/
Vyp
Vypadá to pěkně, ale diabolky se Ti v něm sebe IMHO omlátí... Je to jak ten tenisák co tu někde byl.. Mám už rozřízlej tenisák, ale asi to nechám být.. Normálně diabolky dávám do krabičky mezi molitany, čím míň se Ti mlátí tím líp... Ideální je buď na krk si udělat z podložky pod myš takovej držák (vysekáš do ní dírky o průměru cca 3mm a zavěsíš na nějakou šňůrku, používaj to tak i při FT nebo HFT) nebo jen na pušku nalepit kousek té podložky a nebo ještě můžeš na optiku dát kus pěnové izolace na trubky...
Cogito ergo armatus sum.
No když to budeš používat i jako chrastidlo nebo běhat přespolní běh se střelbou tak to určitě nebude košér,ale jinak podle mne to bude mít stejnej vliv nebo menší na deformace jak origo krabička, ať je to kůže nebo guma, taky se mě stalo, jak už zde někdo psal,nasypal jsem exacty do krabky od gamo utáh a 20% krabky v p....i.
Prostě když s tím nebudeš dělat psí kusy tak proč ne.
Tyhle pouzdra se používají především při závodech HFT, v jedné ruce kvér druhou otevřu pouzdro a nabíjim.
Prostě když s tím nebudeš dělat psí kusy tak proč ne.
Tyhle pouzdra se používají především při závodech HFT, v jedné ruce kvér druhou otevřu pouzdro a nabíjim.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Tiež si myslím, že by sa diabolky omlátili, ale možno by to tiež vyriešil nejaký kúsok molitanu vložený dnu.
Určite sa s tým nemože nejako velmi hrkať, ale zatial je to asi najpraktickejšie púzdro aké som videl do terénu.
Možem mať diabolky poruke a pohodlne jednou rukou si ich vyberať pred nabitím.
Určite sa s tým nemože nejako velmi hrkať, ale zatial je to asi najpraktickejšie púzdro aké som videl do terénu.
Možem mať diabolky poruke a pohodlne jednou rukou si ich vyberať pred nabitím.
Re: Gamo Pro Hunter
Má tady někdo nějaké zkušenosti s diabolkama Gamo Pro Hunter 4,5 mm ?
Benny.. Nějak mi to nesedí.. Mám taky H105X a střílím s G pro Hunter, G Expand. a KVP a Pro Hunter je zdaleka nejpřesnější!! Na 25m mám odchylky max. 1 cm a zbytek už je zřejmě v rukách
Je tedy pravda, že občas některá letí kam potřebuje, ale ty ostatní diabolky jsou uplně o ničem. Ty musím vypleskat někam do plechovek abych měl radost, že to dělá aspoň pěkné díry.. Střílel jsem s Pro Hunter i na 80m s rozptylem max 5 cm v kleče.. Hned jak to půjde, objednávám, ale dle doporučení JSB a uvidíme jestli to bude lepší.
Benny.. Nějak mi to nesedí.. Mám taky H105X a střílím s G pro Hunter, G Expand. a KVP a Pro Hunter je zdaleka nejpřesnější!! Na 25m mám odchylky max. 1 cm a zbytek už je zřejmě v rukách

Nema zmysel riesit komu co lepsie lieta. Kazdej vzduchovke chuti nieco ine, tak nech potom striela s tym s cim ma najmensi rozptyl. Ked som raz porovnaval za rovnakych podmienok tak G expander 2cm a G proMagnum mimo terca(cca 10cm), cca 25m. A to som mal odporucene od niekoho, ze jemu proMagnum lietaju najpresnejsie. Takze odvtedy strielam G expander a JSB.
G26(9x19) CZ100(9lug) Astra960(.357/.38 ) CZ92(6,35Bw.) MCM-Margolin(.22LR) Vostok-SM2(.22LR) Ardesa-Yukon(.50perk) S620,LOV1(4,5mm) TAU6
Pro Virus 78
Tak v rukách něco bude ,ale když jsem střílel diabolkama Gamo Match ,bylo to uplně o něčem jiném ,prostě to lítalo kde mělo. Ty Huntery končily na terči v místech ,které se na těch 10-12 metrů nepřipadaly v uvahu.To i při stelbě s oporou !!! Zkoušel jsem ještě týden předtím střílet i z Coltu co2 Umarex a výsledek byl stejný. Na 5 metrů Match byly v podstatě v jednom místě o pruměru asi 3 cm,ty Huntery létaly všude. Když jsem pátral co se stalo a přeměřil Huntery mikrometrem ,zjistil jsem že jsou pruměry hlaviček jen 4,3-4,4 mm !!! Při nabíjení do Hatsana tam šly podezřele snadno.
Hail And Kill !
Re: Gamo Pro Hunter
Zřejmě dobrej oddíl STS Chvojkovice Brod !Virus78 píše:Má tady někdo nějaké zkušenosti s diabolkama Gamo Pro Hunter 4,5 mm ?
Benny.. Nějak mi to nesedí.. Mám taky H105X a střílím s G pro Hunter, G Expand. a KVP a Pro Hunter je zdaleka nejpřesnější!! Na 25m mám odchylky max. 1 cm a zbytek už je zřejmě v rukáchJe tedy pravda, že občas některá letí kam potřebuje, ale ty ostatní diabolky jsou uplně o ničem. Ty musím vypleskat někam do plechovek abych měl radost, že to dělá aspoň pěkné díry.. Střílel jsem s Pro Hunter i na 80m s rozptylem max 5 cm v kleče.. Hned jak to půjde, objednávám, ale dle doporučení JSB a uvidíme jestli to bude lepší.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Barry to je prd, tohle je v Tachově normálka tam už před lety byly exoti co střileli na 150 metrů vajíčka ... a to nekecám ... no přece půlka fotbalového hřiště je pro 13tiletého 150 metrů 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků