Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Cau mam dotaz.. Dnes sem byl strilet s QB 36 na 40 m. mel sem sadu JSB extact.. bouzel 4,53 sem vystrilel doma. no a ted k veci. zkousel sem nastrel na 15 m.. se vsim plna spokojenost.. strilel sem prevazne ze vsim 4,52. na 40 m uz nastal problem.. 4,52 zacli litat sem tam.. nahodil jsem tedy Protektor boxer.. ty maj snad 4,53 nebo 4,54. do hlavne si to sedlo fakt na fest a k memu prekvapeni sem se dokazal (ano i s QB36) trefit i do stejne dirky... ne pokazde ale okazal.. vnoci dam foto tercu.. jen by me zajimalo jestil mezi tou desetinou milimetru muze byt takovej rozdil.. stema boxerama me to pokazde potichoucku jakoby psouklo z hlavne,ale proste to litalo silene presne. a natech 40m se diabolka zarila do lakovane drevotrisky a zustala tam vyset. Objednam teda asi 4,53 Exacty a zkusim jestli to snima nebude jeste presnejsi jak stema boxerama.
Re: Diabolky
Rozdiel jednej desatiny je taky že diabolka ma 4,52 a druha 4,62 to je rozdiel jednej desatiny. Ta tvoja diabolka ma 4,53 a to je rozdiel jednej stotiny 0,01mm. ludsky vlas ma priemer 5stotin 0,05mm len aby si mal predstavu. Diabolka väčšia o jednu stotinu nemože mať žiadny zásadný vplyv na presnosť.
dik za objasneni. Jak je teda mozny ze Boxery mi litaj vic presne jak JSB Exact heavy, exact Expres a Stratony.??? Fakt sem cumel.. protoze kvalitni strelivo mi doslo a tohle se mi tady valelo kdo vi jak dlouho.. no zkusim objednat ty 4,53 a uvidim co to udela.
No predstav si že mne tiež vo vzduch. gamo lepšie lietali boxery jak pro match,alebo luxky.teraz som kupil jsb exact 4,52 ,ale zdaju sa mi volne v hlavni. zajtra ešte kupim test.sadu a uvidim ake budu najlepšie.
Nerad to říkám,ale kašli tedy na JSB
Pokud flintě chutnají Boxery,tak střílej Boxery.
Sebekvalitnější munice je ti k ničemu,když výrazně lépe nastřílíš "jen" s Boxery.
Pokud flintě chutnají Boxery,tak střílej Boxery.
Sebekvalitnější munice je ti k ničemu,když výrazně lépe nastřílíš "jen" s Boxery.
Presne jak rikas.. taky sem je mel v hlavni volne bylo to 4,52.. ty boxery tam sednou fakt na doraz.. jen me zajimalo jeste to psouknuti z hlavne.. u 4,52 JSB to nedelalo ani u jednoho druhu streliva.. Jak sem dal boxery tak s vystrelem sel psouk, jako by se to do te diabolky poradne oprelo.. kolik muzou mit boxery?? 4,53?? 4,54?? por.. znate nekdo nejakou podobnou variantu diabolek ktere sou tak siroke?? treba magnum bo tak?
Sam som zvedavy ktore diabolky dopadnu najlepšie. za vyskušanie nič nedam a aspoň uvidim čo gamovka dokaže,ale zatial ju moc chvalit nemozem,čo sa tyka presnosti.
Mne sa zdá že tá hlavička na JSB diabolkách je velmi volná a tým pádom to vedenie tej diabolky neni správne. Tá suknička je tesná a pekne vidieť drážky po celom obvode. Zajtra v práci premerám aj priemer hlavne aj hlavičku diabolky aby som vedel aký je tam rozdiel ale zdá sa mi to fakt volné. Dám vedieť ako to dopadlo.
Mne sa zdá že tá hlavička na JSB diabolkách je velmi volná a tým pádom to vedenie tej diabolky neni správne. Tá suknička je tesná a pekne vidieť drážky po celom obvode. Zajtra v práci premerám aj priemer hlavne aj hlavičku diabolky aby som vedel aký je tam rozdiel ale zdá sa mi to fakt volné. Dám vedieť ako to dopadlo.
tak tady sou nastreli s QB36 na 40 m.. strelivo Boxer a poloha v leza... http://michael23.rajce.net/Nova_slozka_2
prostredni terc je rychle odstrilenej,pac zacinalo prset.. Jinac boxery obcas uleti nekam bokem,ale da se snima strilet zatim lip jak stema Exactama.. ikdyz musim dodat, ze vcera sem vycistil hlaven a Exacty pak litali taky presne,ale jakmile se hlaven trosku zanesla tak boxery byli mnohem lepsi.. uvidim jak to bude vypadat stema Exact 4,53.. No myslim ze na vzdusu za 2000- celkem dobry
)
prostredni terc je rychle odstrilenej,pac zacinalo prset.. Jinac boxery obcas uleti nekam bokem,ale da se snima strilet zatim lip jak stema Exactama.. ikdyz musim dodat, ze vcera sem vycistil hlaven a Exacty pak litali taky presne,ale jakmile se hlaven trosku zanesla tak boxery byli mnohem lepsi.. uvidim jak to bude vypadat stema Exact 4,53.. No myslim ze na vzdusu za 2000- celkem dobry

Hlavička je v hlavni téměř volně,sukénka naopak těsně.
Nevite nekdo o diabolkach ktere sou stejne stejne hodne siroke jako sou Boxery?? napr gamo atd... poradte prosim.. nejake diabolky ktere sou sukynkou masivni atd.. diky
Třeba Powery.Už při nabíjení je okem patrné,že do hlavně prostě nepůjdou.
Až závěrem se silou vtlačí do drážek.
Nemyslím si,že by takové seříznutí diaboly nečemu prospělo.
Až závěrem se silou vtlačí do drážek.
Nemyslím si,že by takové seříznutí diaboly nečemu prospělo.
Monster stratony jsem zkoušel dneska soustřel maj na 70m asi stejnej jako jumbo monsters ale mín padaj tak 3-4cm asi menší odpor jestli teda jsou stejně těžký nemám od nich krabku
takže asi dobrý.

- Daystate Merlyn
Taky jsem dneska na chatě je testnul a na 30m uhýbaj doprava oproti Heavy cca o 5cm vždy 3 rány Monster Straton a 3 rány Heavy ....
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Je to divný jiná váha a jde to na stranu u mně taky měl by bejt rozdíl jen na vejšku