Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pufiku, na to co chromují se ptej přímo výrobce, já mám hlavně celé nerezové a to ostatní je tvrdochrom, nic to zatím nedělá, to by bylo hodně špatné. Jinak máš doživotní záruku, tak takové věci neřeš..například ten elox je prý pevnější jako chrom.
Re: Derringer od fy Great Gun
A ještě jeden dotaz hlavně jsou chromované i uvnitř (vývrt)? Děkuji.
Uvnitř hlavně chromované nejsou (asi by to ani nešlo) proto se dělá nerezová varianta hlavní.
Uvnitř hlavně chromované nejsou (asi by to ani nešlo) proto se dělá nerezová varianta hlavní.

Chrom 100%, vystřeleno zatím asi 700x. Už si leju kuličky, tak to bude lítat víc a hlavně za nějakých 10-20 halířů. Ale ještě nevyzkoušeno, tak kokilu zatím rači nekupujte
V laufech je jen černěná, chrom tam nemá žádný význam. Prej po 20 000 výstřelech už bude lehce zaběhnutá

V laufech je jen černěná, chrom tam nemá žádný význam. Prej po 20 000 výstřelech už bude lehce zaběhnutá

Jestli je hlavňovina od Kuny tak těch 20táců výstřelů na zaběhnutí platí. Já mám od něj pušku, která střílí 13 let furt stejně a konečně je zaleštěná
Po 10 000 ran jsem to přestal počítat 

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
...tzv "běhounky" nebo "posty"PEPAN píše:...
ideální asi bude namačkat rybářský olůvka na kus vlasce a zamotat

Kulisko jde naklepnout lehce a fajnově se ořízne. Přesnost na jeden metr v koupelně zatím vyhovuje.
No v koupelně jsem to ještě nedělal, tam provozuji jiné sporty 

Teda v koupelně mě střílet ještě nenapadlo. Asi to bude tím, že nemám vanu kam bych si s derikem a doutníkem sedl 

Byl bych rád, kdyby každý, kdo sáhne po násilí vůči bližnímu, dostal nazpátek mnohem víc, než by mu bylo milé. Jeff Cooper
-
Já teda furt nějak předpokládám, že to je nějaký nedorozumění. Střílet v koupelně na 1 m z čehokoliv mi přijde jako pitomej pokus o sebevraždu nebo min. sebezohavení. Jednou jsem si vystřelil z CP99 (vzduchovka, cca 10 J) asi na 5 m do extra tvrdýho dřeva a dostal jsem ránu do prsou (odraz). Při střílení na 1 m v koupelně bych čekal opadaný dlaždičky, krev z uší a olovo 10 cm v pupku.
Tak uz se na to proboha vykaslete.Taky doufam,ze to byl od Cooka zert,ale prestante to resit.Neni to sranda.Necteme to tu jen my.
Nejlepsi by bylo upravit,nebo smazat par poslednich prispevku
Nejlepsi by bylo upravit,nebo smazat par poslednich prispevku

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert

Tak a nyní prototyp pirátské kokilky. Vpravo je nepirátské olůvko.
Proc ses rozhodl pro maxiball tvar?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
A jakej jinej?? Tohle je snad osvědčený dost a nic jinýho mě ani nenapadlo, nevím proč by mělo. Pokud víš o něčem lepším, tak davaj.
Konickou strelu,nebo nejaky druh minie.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Konickou na střílení z deringera na pár metrů? Je to dorážecí / obranná zbraň a pro lepší efekt by mohlo být olovo placatý úplně.
MikroMínie už vůbec.
MikroMínie už vůbec.