Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravim, doporucite mi prosim nejakou vhodnou kokilu pro GreatGun Derringer .45? Slysel jsem, ze neni spatny maxiball?
Re: Derringer od fy Great Gun
Ja bych z toho maxiky nestrilel.Je to totiz poradnej knedlik a bude to kopat jako kun.Proc nepouzit stejnou kokilu jako samo GG?Kdyz to tu proctes,tak tu nekde je.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Mold-d-c-450-200-1r? Nojo ale kde ji tady koupim?
Mate uz nekdo vyzkousene to nove originalni pouzdro Greatgun? Zajimalo by me jestli se tam vejde Derringer natazeny na bezpecnostnim ozubu.
Mate uz nekdo vyzkousene to nove originalni pouzdro Greatgun? Zajimalo by me jestli se tam vejde Derringer natazeny na bezpecnostnim ozubu.
Pouzdro GG .45 3,5" s klipem ,,sedí" výborně i s kohoutem na ozubu
Nebo je to mold 452 228 1r? Tezko rict...
Tak super do toho pouzdra jdu.
Tak super do toho pouzdra jdu.
Ja mam taky s klipem a na ozubu ho nezapnu
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ty mas taky to originalni Greatgun? Zkousel jsem naky neorigo u Dave a to take neslo dopnout.
Original od GG.Ale je tak festovni,ze to zapinat namusim.Tedy zatim,nez se vytahne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak jsem koupil to original GG pouzdro se sponou. Vypada pekne, ale s kohoutkem na ozubu se zapnout neda, ale da se vytahat...
Ad ládování pistole nějakýma šidítkama: Proč probůh? Mám jen dvě rány, takže to naláduju něčím pořádně efektivním. Pokud má někdo problém s olovem, ať si koupí pepřák... Nebo baby oil.
Mnohem efektivnější mi přijde naštudovat si jasně teorii obrany, kdy je přiměřená a kdy už ne. Samozřejmě s ohledem, že žijeme v právním kokostánu.
Mnohem efektivnější mi přijde naštudovat si jasně teorii obrany, kdy je přiměřená a kdy už ne. Samozřejmě s ohledem, že žijeme v právním kokostánu.
Cim efektivnim? Mas tip na vhodnou kokilu? Zatim shanim tu co pouziva GreatGun, ovsem narazil jsem na ni pouze v rozmeru 456 a to se bojim, ze tam nenarvu.
-
sem linej,at nemusim hledat.chtel bych znat porovnani rychlosti a energii 9mm a 45. 3,5-4palce.porad se nemuzu rozhodnout.skuste pro i proti mne poradit.strilel sem s obou,dobry.osahaval sem oba dobry.rozum rika 9mm,je malinkej,pohled zepredu 45,to bude delnik...ale..je prece jenom velkej.vyplati se to kvuli par joulum?
Pak Ti ještě zbývá GG dimini...cal.45 s pažbičkou a rámem z 9mm derrika..Takže kompromis.Kanón do kapsy
Mám 4,5" pětačtyřicítku a měl jsem hlavně obavy o úchop,drží se super i s velkýma rukama..
Na tahání po kapsách to není...zvažuju 9mm,právě do kapsy a výkon bude určitě dostatečnej

Mám 4,5" pětačtyřicítku a měl jsem hlavně obavy o úchop,drží se super i s velkýma rukama..
Na tahání po kapsách to není...zvažuju 9mm,právě do kapsy a výkon bude určitě dostatečnej

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
-
jj ja skousel 45 a 9mm.samozrejmne bych kupoval45 v provedeni dimini.devitka byla 3,5palce.je to perfektni mrnous.ale jak vykon?45 v 3,5palci je moc podobny ppk velikostne.to je max velikost co sem schopen akceptovat.4,5palec sem mnel moznost skusit a v jeden okamzik porovnat s ostatnima a je sice nejpohodlnejsi ale nejmin pohodlnej pro mne
Devitka vrta vic nez petastoura,ale zase ten knedlik posadi lumpa lip na zadek a preda vic energie.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert