CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tam mel klic na sroub do pazby .... vypoustak .... sadu imbusu ... Ale kouzelne pevne ruce mne tam nedaly 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Chtel bych se zeptat zda se nekomu samovolne snizil vykon u vetrovky.Jedna se o to ze zhruba asi tak pred 2 mesici jsem zde resil to,ze v zime sem musel naklikat zhruba o 35kliku vic nez v lete.Po zhruba mesici od teto udalosti jsem si sel zastrilet(bylo kolem -1 C) a najednou jsem se nemohl vubec trefit.Po nekolika pokusech o nadstreleni jsem zkusil nastavit o 4 mily nad cil a najednou zasah.Normalne,kdyz jsem strilel v lete na tech 115m tak jsem strilel na 6 mily+ dokoklikal 24kliku.Pote v zime(teplota okolo 0C) jsem strilel jiz na 7 milu.A po teto udalosti,kdy jsem musel jit o 4 mily vyse.Nyni jsem na 10mildotech na tech 115m(naklikam 7mildotu + 3 mily predsadim).Myslel jsem si ze na to bude asi mit vliv ta teplota,jenze dneska bylo u nas +10c a nastrel se temer vubec nezmenil.Po tomto zjisteni jsem hledal jake ustovce odpovida tech 10 mil a zjistil jsem ze by se melo jednat o 10j (normalne jsem do programu zadaval 14 a strelba tomu odpovidala).Pri strelbe na 30m se mi nic nezmenilo.Zasah je stejny jako pri strelbe v lete.Graf v chairgun ukazuje na 30m,ze je zasach temer schodny s 10j i 14j.Nastesti snad uz za mesic budu mit chronometr a bude po pochybnostech.Jinak kdyby Vas nekoho neco napadlo,tak diky za informace.
P.S. Munici jsem nemenil,plnim porad stejne,hlaven vycistena.
P.S. Munici jsem nemenil,plnim porad stejne,hlaven vycistena.
Když tak o tom přemýšlím, vlivů by mohlo být více. Takže počítám, že diabolky jsou stále stejné (a nestály půl roku v otevřené krabičce na slučníčku), hlaveň je čistá a není zanesená konzervační látkou, těsnění nejsou nikde poškozená, manometr funguje a tlaková nádoba neuchází... Co takhle ten malý regulační šroubek na pravé straně zbraně ? Nepovolil se ? Nehrál si s ním někdo ? Těsnící barva pod tímhle šroubem (alespoň v mém případě) příliš netěsnila a část vzduchu mi tudy utíkala, přirozeně s ním "utíkal" i výkon.
No a pro jistotu bych zkontroloval i stav regulačního šroubu u bicí pružiny. Je sice přetřen barvou, ale mohl se přece jenom povolit...
Pokud tohle nepomůže, tak bych zkusil (podotýkám že na vlastní riziko), vyšroubovat regulační šroub, vytáhnout bicí pružinu a lehce ji natáhnout a zašroubovat zpět na stejnou úroveň, jak byla zašroubována regulačním šroubem. A pak už stačí větrovku jenom znova nastřelit...

No a pro jistotu bych zkontroloval i stav regulačního šroubu u bicí pružiny. Je sice přetřen barvou, ale mohl se přece jenom povolit...
Pokud tohle nepomůže, tak bych zkusil (podotýkám že na vlastní riziko), vyšroubovat regulační šroub, vytáhnout bicí pružinu a lehce ji natáhnout a zašroubovat zpět na stejnou úroveň, jak byla zašroubována regulačním šroubem. A pak už stačí větrovku jenom znova nastřelit...

JdC: Budoucnost patří aluminiu !
neverim tomu ze by se ten regulacni sroub povolil myslim ten zadni. No a ta pruzinka by mela bejt v pohode teda pokud si to nemel pul roku doma natazeny.....
ale co se tyce toho regulacnihio sroubu na strane tak na ten bych se zameril ja vysroubuj ho a zakapni to tam silikonem a mas po starostech az Te prijdou ty chrony tak si to vyladis zase spatky na tech 16Joulu.jeste ze tam nemam ten regulacni sroubek n a strane