CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
troj

Příspěvek od troj » 30 led 2007 17:01

Alexxxus píše:Uplne odjinud v bazaru prodavam 2 litrovou lahev s ventilem co ma tlakovku na 200 baru dneska dostala jeji kamaradka naloz az do 390 barr a vydrzela .... (pri tlakove skousce v Linde :wink:
tohle bych teda nikomu nedoporucoval delat!!!!
jak jiz jsme se driv bavili 200barova flaska vydrzi klidne tech 500bar ale pri prekroceni zkusebniho tkaku muze dojit k nevratnym zmenam ktere degraduji vlastnosti materialu!!!! resp prekroceni meze pruznosti pricemz se material po odlehceni nedostane na puvodni stav a ani na puvodni mofrologickou strukturu!!!jestli ti tohle nekdo udelal tak je to minimalne nezodpovedne!!!!

Barys

Paralaxa

Příspěvek od Barys » 30 led 2007 17:32

Kubajzz: Paralaxa se se změnou zvětšení nemění dnes mi to řekli v meoptě. Volal jsem tam a nastaví paralaxu u nového puškohledu zdarma.Problém je v tom,že paralaxa při těchto malých vzdálenostech hraje velikou roli a nepřesnost,kterou způsobí je obrovská při sportovní střelbě.I když ji nechám nastavit na 20 m,tak bude nepřesná na 10,ale i na 40 a více.Jedíné co mi poradili je puškohled s paralaxou,jiné řešení bohužel není.Toto píši pro všechny,kteří hodlaji koupit puškohled na cz 200,aby neudělali tu samou chybu jako já.Mám optiku za 13 a je mi na ho..........,nebo alespoň ne pro můj účel!Když jste mi radili tak jsem tomu nevěnoval dostatek pozornosti. NA CZ 200 OPTIKU BEZ MOŽNOSTI NASTAVENÍ KOREKCE PARALAXY NEKUPOVAT !!!!!!!!
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 30 led 2007 19:49

2 Troj , nikomu neradim pretlakovat lahev ( nechci jit sedet za navod na vyrobu nebezpecne veci ) psal jsem to proto ze jsem to vydel na svoje oci, faktem je ze se tlakovka provadi napustenim destliovane vody a tlakem pres system pistu ( aby az to rupne tak aby neuletela strecha zkusebny.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
LEON

Re: Paralaxa

Příspěvek od LEON » 30 led 2007 21:52

Barys píše:Kubajzz: Paralaxa se se změnou zvětšení nemění dnes mi to řekli v meoptě. Volal jsem tam a nastaví paralaxu u nového puškohledu zdarma.Problém je v tom,že paralaxa při těchto malých vzdálenostech hraje velikou roli a nepřesnost,kterou způsobí je obrovská při sportovní střelbě.I když ji nechám nastavit na 20 m,tak bude nepřesná na 10,ale i na 40 a více.Jedíné co mi poradili je puškohled s paralaxou,jiné řešení bohužel není.Toto píši pro všechny,kteří hodlaji koupit puškohled na cz 200,aby neudělali tu samou chybu jako já.Mám optiku za 13 a je mi na ho..........,nebo alespoň ne pro můj účel!Když jste mi radili tak jsem tomu nevěnoval dostatek pozornosti. NA CZ 200 OPTIKU BEZ MOŽNOSTI NASTAVENÍ KOREKCE PARALAXY NEKUPOVAT !!!!!!!!
Rikali jsme Ti to tak zkus vratit zbozi ne?Jestli si to koupil pres net tak mas na to 14dni. a pokud ne takrychle do kramu a nejak se s nema domluv na nejakem kompromisu. Jo chce to paralaxu jinak to nema moc velky smysl- Kup Deltu nebo Accushot cena kolem 6tisic
DeTroll

Příspěvek od DeTroll » 01 úno 2007 09:27

Nevie niekto poradit mam moznost ziskat tlakovu flasu 3L 300bar s ventilom 200bar G5/8 nebude to prekazat alebo nenastane nejaky problem pri plneni?Druha vec momentalne je tam argon staci to iba vypustit a tlakovat vzduch alebo to treba nejak nechat upravit?Za odpovede dakujem.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 01 úno 2007 10:08

Pokud máš 3l lahev s ventilem na 200 tak ti jí nikdo oficiálně na 300 nenaplní. Buď se budeš muset spokojit s tlakem 200 (což je při objemu 3l celkem málo - budeš plnit každou chvíli), nebo koupíš ventil 300BAR - počítej tak 2000,- S tím Argonem by neměl být problém, pokud to nemáš na dýchání :) Jinak pro plnění - ta lahev by samozřejmě měla mít platnou tlakovou zkoušku.
Marc

Příspěvek od Marc » 01 úno 2007 22:12

Barys: Kvalita Meopty, tedy optika a mechanická odolnost vůči zpětnému rázu, na větrovce nevynikne. Alespoň v poměru cena/výkon. Meopta to ví, takže korekci paralaxy nastavuje někde okolo 100 metrů. Jsou to prostě puškohledy pro kulovnice. Pro větrovku jsou paradoxně čínské výrobky lepší :)
bublich

Příspěvek od bublich » 02 úno 2007 00:52

Na větrovku je samozřejmě čínský dalekohled nesmysl.
Marc

Příspěvek od Marc » 02 úno 2007 01:57

bublich píše:Na větrovku je samozřejmě čínský dalekohled nesmysl.
Kdyby se pán více rozepsal o důvodech, mohl by toto téma nějak obohatit. Ale takhle opravdu nevím, co tím chtěl básník říci. Je v tom něco nacionalistického nebo jsou čínské puškohledy pro větrovky nevhodné jiným, zde nepopsatelným způsobem? :roll:
Milsr

Cz200

Příspěvek od Milsr » 02 úno 2007 10:02

Zdravím,
jeden prodejce zbraní ,který má v nabídce i CZ200S/T tvrdí že do větrovky jde použít i CO2 :? a vřele to doporučeje.

Je to možné ,nebo je mimo :) :?:
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 02 úno 2007 10:27

Podle mě je to bez úpravy blbost. Musel by se tam dát dovnitř jiný ventil.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Marc

Re: Cz200

Příspěvek od Marc » 02 úno 2007 11:52

Milsr píše:Zdravím,
jeden prodejce zbraní ,který má v nabídce i CZ200S/T tvrdí že do větrovky jde použít i CO2 :? a vřele to doporučeje.

Je to možné ,nebo je mimo :) :?:
To je nesmysl. Nejde to ani technicky.
bublich

Příspěvek od bublich » 02 úno 2007 23:19

Marc píše:
bublich píše:Na větrovku je samozřejmě čínský dalekohled nesmysl.
Kdyby se pán více rozepsal o důvodech, mohl by toto téma nějak obohatit. Ale takhle opravdu nevím, co tím chtěl básník říci. Je v tom něco nacionalistického nebo jsou čínské puškohledy pro větrovky nevhodné jiným, zde nepopsatelným způsobem? :roll:
Pánovi je celkem jedno kolik proděláte.Zkuste prohledat toto foro
a sám uvidíte kolik lidí Vám doporučí na jednu z nejpřesnějších pušek
dalekohled z číny.Jestli,že i poté budete mít stejný názor,omlouvám se.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 03 úno 2007 07:43

No ono jak se to vezme, když vezmeš ty levnější kategorie puškohledů, tak si troufám tvrdit, že jsou z Číny všechny. Už jsme to tu taky řešili . Leapers, Hawke, Nikko, BSA........ všechno to bude made in Asia možná vyšší řady se dělají doma. Těžko říct.
Odpovědět