cz nebo glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme jsem to popletl, chtel jsem napsat Combat strelby. Jsem to ale popletaS474N píše:No nevim, ale dle meho soukromeho nazoru ma IPSC k treninku obranne strelby asi tak blizko, jako vojsko na Vaclavakdemon píše:Vazne?Ja myslel, ze IPSC je vlastne nejlepsi trenink obranny strelby aspon teda jedna divize
![]()
PS. samozrejme ze spousta veci je tam podobnych, ale na druhou stranu pomerne zasadni veci jsou naprosto jine.

No to je ale fakt vykon zralej na zavodygolfkiller píše:takže dnes jsem ho konečně testnul,prvních 5 ran nástřel abych věděl kam to lítá a pak pánové přišlo něco co jsem nezažilz 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran
Jo kluci už se se mnou nebavily protože mněli terč děravej po celém obvodu a furt vyzrávali nad tim aby se přiblížili ke středu, třeba to ted bude vypadat jako že se vytahuju ale já se snažil vymítit ty 9ky a mít jen 10ky .Terč č.4 vzdálenost 25m náboje ty podle skoro všech zatracované SB s ocelovou nábojnicí.No tedy řeknu vám že takhle jsem ještě nikdy před tím přesný nebyl
(jinak mně ukecali na závody tak jsem zvědavej jak dopadnu
) Můžu říct že takovou přesnost jsem nečekal
![]()

Jak vlastně vypadá ten terč č.4?
Hodil jsem to do google a vypadlo mi tohle:

To asi není ono, co?
Hodil jsem to do google a vypadlo mi tohle:

To asi není ono, co?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Z tohoto
jsem pochopil ze krom kazde 10 rany bylo vse v X. Tim padem jakoby v 9 a 10 na mezinarodnim pistolaku. Tu ranu mimo X na terci c.4 jsem pocital jako 8 a zbylejch 9 ran z kazde 10-ti rane polozky jsem pak bral jako 4x10 a 5x9, coz by tak mohlo odpovidat tomu ze sice plocha 9 je vetsi, ale pri spravnem postoji se je zase hustota pravdepodobnosti zasahu v oblasti 10 vetsi.z 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jsem ted zkousel G19 na 25m a o presnosti nemuze byt rec - mozna jenom blbej kus, ale trochu me to znechutilo. Nejlepsi 5-ti rany polozky sly tak do 12cm kruhu, vsech 30 vystrelenejch ran utvorilo krasne konzistentni soustrel, kterej se ovsem vesel do kruhu o prumeru 18cm - navic se stredem asi 3cm pod stredem terce, takze tam bylo par lizanejch belic
Tuplaky s tasenim naopak vysly nadherne - fakt nicotnej zpetnej raz a zdvih. Opet konzistentni soustrel - takze zadny problemy se strhavanim u seriove 2,5kg spouste.
Strileno SaB FMJ, nic neselhalo, akorat 2x mi Mlok hodil prazdnou hilznu na hlavu.

Tuplaky s tasenim naopak vysly nadherne - fakt nicotnej zpetnej raz a zdvih. Opet konzistentni soustrel - takze zadny problemy se strhavanim u seriove 2,5kg spouste.
Strileno SaB FMJ, nic neselhalo, akorat 2x mi Mlok hodil prazdnou hilznu na hlavu.
Podle mě je lepší CZ (mám compact) a sem s ním spokojený... i když s ní moc nestřílím.. Glock se mě líbí víc kvuli designu, ale když sem měl možnost si z něj párkrát vystřelit, tak ve mě nezanechal žádné dojmy... zbraň mě přišla dost nevyvážená a připadalo mě jako kdybych držel airsoftku ... podle mě je ten polymer na nic.. to radši kus poctivého železa..jako u CZ