cz nebo glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Asi mě ukřižujete, ale zbraň, která se nejvíce kdy blížila tomu ideálu pro mě je CZ83
Jenže tam si najdu tu výhradu, že je na náboj 7,56 (díky němu je zase střelba naprosto komfortní
) resp. na 9mm Br. ale to už není ono. Je to daný taky tím, že univerzální zbraň neexistuje - jak píše cmk chce to si říct na co, jak moc a za kolik - to zůží výběr a pak se řídit vlastním srdcem a radami zkušených..........
To Masaryk
taky si sledoval Star Gate? 

To Masaryk

Tu nespokojenost moc dobře znám. Pokud to člověk přehání, tak si nekoupí nikdy nic. Už jsem se smířil s tím, že ať si pořídím cokoliv, můžu si být na 100% jistý, že existuje, nebo zakrátko bude existovat něco lepšího. Pokud máš z Glocku ty pocity co jsi psal a máš na něj, tak do toho jdi. Chybu neuděláš.
Nevím, kam to napsat, tak to zkusím sem.
Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, mám chuť na koupi Glocka. Asi 19-ku. Mám Alfu Defendera s kterou jsem spokojen, ale Glock je Glock. Tedy snad.?. Slyšel a přečetl jsem toho o Glocku hodně. Většinou se o něm hovoří a píše jako o super pistoli, nezničitelném pomocníkovi, spolehlivém příteli a nevím co ještě. Vytknout mu prý jde jen vzhled. Když k tomu přidám skutečnost, že Glockem střílí nejeden příslušník ozbrojených složek nejedné země, je skoro rozhodnuto. Tu pistoli musím mít. Ale před chvilkou jsem juknul na fórum na mujglock.com a nepotěšil mě dotaz na rýhy v závěru. Ani ne během hodiny se tazateli dostalo hned od několika uživatelů zbraně Glock "uklidnění", že jejich závěr je taky vykousáván a že je to normální. A když si ještě vzpomenu na nedávnou debatu zde o "vypadávajícím vývrtu" hlavní Glocku, tak nevim, nevim, jestli nemám své rozhodnutí koupit super pistoli, nezničitelného pomocníka a spolehlivého přítele přehodnotit. Děsim se toho, že si pořídim pistoli za 17k a bude mi jen ležet doma a tiše závidět Alfě za 11k, která se mnou bude pravidelně chodit střílet.
Pomožte mi prosím s tímto problémem. Napište, co si o Glocku myslíte vy, jaké zkušenosti s popsaným máte vy a na co všechno se v případě koupě Glocku můžu "těšit". Vím dopředu, jakou odpověď bych dostal na mujglock.com, proto se ptám tady.
Díky
Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, mám chuť na koupi Glocka. Asi 19-ku. Mám Alfu Defendera s kterou jsem spokojen, ale Glock je Glock. Tedy snad.?. Slyšel a přečetl jsem toho o Glocku hodně. Většinou se o něm hovoří a píše jako o super pistoli, nezničitelném pomocníkovi, spolehlivém příteli a nevím co ještě. Vytknout mu prý jde jen vzhled. Když k tomu přidám skutečnost, že Glockem střílí nejeden příslušník ozbrojených složek nejedné země, je skoro rozhodnuto. Tu pistoli musím mít. Ale před chvilkou jsem juknul na fórum na mujglock.com a nepotěšil mě dotaz na rýhy v závěru. Ani ne během hodiny se tazateli dostalo hned od několika uživatelů zbraně Glock "uklidnění", že jejich závěr je taky vykousáván a že je to normální. A když si ještě vzpomenu na nedávnou debatu zde o "vypadávajícím vývrtu" hlavní Glocku, tak nevim, nevim, jestli nemám své rozhodnutí koupit super pistoli, nezničitelného pomocníka a spolehlivého přítele přehodnotit. Děsim se toho, že si pořídim pistoli za 17k a bude mi jen ležet doma a tiše závidět Alfě za 11k, která se mnou bude pravidelně chodit střílet.
Pomožte mi prosím s tímto problémem. Napište, co si o Glocku myslíte vy, jaké zkušenosti s popsaným máte vy a na co všechno se v případě koupě Glocku můžu "těšit". Vím dopředu, jakou odpověď bych dostal na mujglock.com, proto se ptám tady.
Díky
Ty rejhy při podrobném pohledu najdeš asi v každé hlavni. Aź Alfa nastřílí tolik co Glock a bude držet pohromadě tak si jich koupím deset
(Mě se jinak Alfa taky líbí, ale záruku mají otřesnou). Myslím že to, že je G služební zbraní mnoha ozbrojených složek, má poctivou záruku a více než dost kladných referencí mluví za vše. Špatnej kus se ale asi najde vždycky. Jestli jsi na vážkách, kvůli těm vrypům v hlavni, tak mi stejně G přijde jako zbraň, kde můžeš bejt klidnej - nebo myslíš, že větší jistotu, že se jedná o kvalitní výrobek budeš mít s CZ, Alfou, Tanfogliem.......... ?

Tak tak, šmejd se najde všude.
Musíš si dát pozor při nákupu.
Jo a taky se neobejdeš bez VK. Jako při všem.
Musíš si dát pozor při nákupu.
Jo a taky se neobejdeš bez VK. Jako při všem.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
je to zbraň, má svůj účel a životnost, a jestli tě trápí vypadlí vývrt či co je to přesně za závadu k tomu jen toto: je to slitina (kov) ne hyper kov či jiné nesmysli, který lidstvo ještě nemá. tj., že tato závada či jiné opotřebení způsobeno ať už materiálem, nebo prasáckým zacházením, což bývá nejčastější přičina poruchy se stává a je to přirozený osud některých zbraní. pokud se budeme bavit o glocku tak ta pravděpodobnost je velmi snížena. já třeba glocka nevlastním, ale skoušel ¨sem ho , protože kamarád s kterým léta chodím střílet ma dnešním dnem tři. já mám siga sp2009 a 226. a žádná závada. ani já ani on. pravdou je, že glock je daleko lepší s cenou nic méně sme se shodli, že přesností je na tom lépe sp2009. hlaveň bude kvalitnější, ale zase musim podotknout, že neznačkové náboje nemá rád, s průměrnejma sb
ale nemá problém. cca 20000. ani jedna seklá. glock ten bere i "kameny". takže poruchy sou u každé zbraně u některé méně u některé více. glock, sig sauer, hk tady se nemusíš bát. každý má svoje
ale nemá problém. cca 20000. ani jedna seklá. glock ten bere i "kameny". takže poruchy sou u každé zbraně u některé méně u některé více. glock, sig sauer, hk tady se nemusíš bát. každý má svoje