cz nebo glock

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 pro 2006 08:50

2Silencer: Pro příslušníky čeho?
Národnostních menšin? Snad ne. :lol:

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 13 pro 2006 10:35

:lol: Ach jo. Tak dobře, má m li být precizní tak pro příslušníky ozbrojených složek ČR. Platí to od 1.10.2006 na výslovné přání f. Glock. Jinak vše viz www.zbranebrymova.com pod záložkou "Zbraně"
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 pro 2006 11:00

No to je sleva nanic, protože policajti a vojáci si zbraně nekupují, ale fasují. Takže pro ně je to prakticky k ničemu. I kdyby nějaký policajt hned chtěl nosit Glocka, tak stejně nemůže.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Vláďa

Příspěvek od Vláďa » 13 pro 2006 11:32

Kubajzz : tyhle složky fasují zbraně, co mají do služby, ale neznám moc policajtů, co by neměli ještě svojí zbraň... A tuhle slevu už hodně lidí využilo přímo u MPI, a hodně se jich chystá ji využít u svého prodejce ( i já, jen co budou kačky). 8)
.45 ACP je pádný argument :)))
vito

Re.:

Příspěvek od vito » 13 pro 2006 15:16

Alfonss: Já jsem napsal, že jsem to o 1911ce četl. A to, že někomu SfA nevyhovuje je trošku jiné prohlášení, než co jsi napsal./ Debilní spoušťák/. To, co jsi napsal, je obecný a kategorický odsudek.
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 13 pro 2006 15:29

Já jsem to o 1911ctce taky četl, jen jsem to nikde nenašel ROZUMNĚ zdůvodněný. Nenapsal to náhodou pan COOPER před 40 lety?

Napsal jsem to tak jak to vidím já, z mýho pohledu je ten spoušťák debilní. Možná je úžasně jednoduchej, dá se do jisté míry ladit výměnou jen jedné součástky, ale abych se dostal pod 2 kila tak už se do toho musí sakra sáhnout.

Tímto se omlouvám pokud jsem Glocka obecně a kategoricky odsoudil :)
4mike

Příspěvek od 4mike » 13 pro 2006 15:37

Alfe
nemusí se sakra šáhnout ale musí se povymněňovat kde co
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 13 pro 2006 16:02

To je to stejný :)
4mike

Příspěvek od 4mike » 13 pro 2006 16:41

Alfe
není, vymněňování bolí šrajtofli daleko víc
cezeta

Příspěvek od cezeta » 26 pro 2006 18:28

jak je mozny ze: strilim z glocka trefim kulovy, tak se nastvu vytahnu svoje tango 45 znatelne vetsi zpetnej raz a trefim 7 9tek z 10 pak vezmu nestrilenou cz 75 a je to vsechno v 9 a 10....? na glocku taky nepoznam jesi je natazenej a vubec nevim jak funguje. navic glock se i blbe drzi. pozitivni vidim ten zasobnik gumovej mekouckej. tak jak glocka vsichni vychvaluji.. nechapu.. fakt se mi libila g26 a uvazoval sem ale... asi to fakt nepujde skoda ze cz nedela takovy subcompacty..
cezeta

Příspěvek od cezeta » 26 pro 2006 18:33

nechtel by me nekdo presvedcit a nepujcil by me svyho glocka pokud mozno mrnouse abych mel predstavu. ? mezi svatkama fajn a z prahy
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 26 pro 2006 19:37

cezeta píše:jak je mozny ze: strilim z glocka trefim kulovy, tak se nastvu vytahnu svoje tango 45 znatelne vetsi zpetnej raz a trefim 7 9tek z 10 pak vezmu nestrilenou cz 75 a je to vsechno v 9 a 10....? na glocku taky nepoznam jesi je natazenej a vubec nevim jak funguje. navic glock se i blbe drzi. pozitivni vidim ten zasobnik gumovej mekouckej. tak jak glocka vsichni vychvaluji.. nechapu.. fakt se mi libila g26 a uvazoval sem ale... asi to fakt nepujde skoda ze cz nedela takovy subcompacty..
No, jestli to, ze ti nejde strilet z Glocka nevychazi prave z: "na glocku taky nepoznam jesi je natazenej a vubec nevim jak funguje" - to snad neni chyba Glocka, ale Tvoje :-) Ber to tak, ze pokud je naboj v komore, je Glock natazenej (existuje sice finta, jak to udelat, aby byl naboj v komore a Glock mel promacklou spoust, ale to je fakt velka nezvyklost).
Kdyz to najdu, muzu sem hodit video, kterak jsem na 25 metru nsatrilel 131 na pistolovy terc 20/50) a to jen proto, ze jsem 2 rany vlastni blbosti strhnul (na 5 a 6), jinak bych byl na 140ti (z 15 ran) - z Glocka... A to nejsem zadnej mirenkar !!!
Co se tyce drzeni - ktera verze se ti spatne drzi? subkompakt - kompakt nebo full-size?
Co se tyce sub-kompaktu CZ - co CZ 2075 RAMI?
3022

Příspěvek od 3022 » 26 pro 2006 22:35

Jenom bych tu vyjadril svuj nazor k otazce v nadpisu:

Uz par let vlastnim CZ-75, jsem s ni spokojen. A take jsem zaprisahlym "odpurcem" "plastovych" zbrani. Nejradeji mam take ciste jednocinnou spoust, ktera je podle me dost dobra i pro sebeobranou zbran (rikejte si co chcete, ale tisice uzivatelu Coltu 1911 a Browningu HP si poradily i bez DA spouste a noseni zbrane s nabojem v komore je v nekterych pripadech i "takticky" nevyhodne). Ale...

Podle me dnes neni zadny duvod kupovat novou CZ-75 nebo 85. Mozna snad special pro IPSC s kompenzatorem, nebo mozna naopak levnou bazarovou petasedmu. Clovek sice muze byt patriot, ale vsechno ma sve meze - s ohledem na ty neprosto neuveritelne ceny novych zbrani z Uherskeho brodu proste beznou CZ75 ani nahodou. Date dnes jen o pitomou tisicovku vic a mate Jericho, ktere ma stejnou, ale propracovanejsi konstrukci a je vyrobeno z daleko lepsich materialu. Nebou koupite Glocka, treba 19-ctku, ktery je myslim lepsi pro noseni, lepsi pro pohotovou obranou strelbu a o jehoz kvalitach se po tom proverovani ktere se teto zbrani v poslednich letech celosvetove dostalo neda moc pochybovat. Navic i ceny prislusenstvi jsou bohuzel u toho Glocku casto o dost levnejsi a co je obvzlaste ostudne, i servisni a reklamacni sluzby casto take. CZ-75 podle mne bohuzel dnes zije uz jen ze sve povesti, nebo z vyhodneho kurzu men. Nemam jediny duvod to rikat, ale takovy nazor jsem si bohuzel jako spokojeny uzivatel CZ-75 vybudoval.

Jinak se seriovym Glockem 17 na 25m vzdy nastrilim o neco malo lepe nez se seriovou CZ75, protoze ma proste o dost plynulejsi spoust. Na Glocku mi naopak "vadi" ta prilis hranata rukojet s tim radoby "anatomickym" vybranim pro prsty. Ale nerek bych ze by to bylo nejak zvlast dulezite - jsou to svym urcenim sluzebni pistole a ty nejsou pro paradu, ale na to, aby jste proste do lidi delaly na nejakych 5, 10 metru diry. Nemusi tedy byt nejak extra presne ani mit nejak extra pohodlnou rukojet.
cezeta

Příspěvek od cezeta » 27 pro 2006 00:59

urcite o glockovi sama chvala a asi je fakt i lepsi takze za tu cenu jo ale problem je ze k cemu glock kdyz s nim nic netrefim :D no prisoudim to tomu ze mel hodne nastrileno a zkusim znova. na RAMI sem tu necetl nic pekneho a stoji stejne jako glock26 takze dostane sanci glock. S plastem problemy nemam zatim.. stejne ta konstrukce.. je divnej a osklivej
3022

Příspěvek od 3022 » 27 pro 2006 01:12

cezeta píše:... na RAMI sem tu necetl nic pekneho a stoji stejne jako glock26 takze dostane sanci glock. ...
No, ja bych RAMI kazdopadne nebral. Rek bych ze je to typicka "marketingova pistole" kterou vlastne ani nikdo nechtel a o ktery rozhodoval nejakej manager s motylkem. To bych 100x radsi vzal CZ82/83. Ty kdyz jsou v dobrym stavu tak sou perfektni.

Co se tyce 9-tky Lugeru, tak u novych zbrani podle me z nasich pistoli prichazi v ubahu akorat cezety cely tezky ze zeleza a s kompenzatorem, ty sou bajecny, ale to pravda zas neni moc na noseni :-) a cenove je to krapet vysoko.
Zamčeno