Příspěvek
od DeadMan » 01 bře 2011 09:44
ale já věřím že 5,56 kope méně než 7,62 ale s kompem se s tím dá taky normálně střílet jak už jsem několikrát ukázal na předchozích videích
Kubajz o taktice boje se asi nebudeme bavit už vůbec protože to by jsme zřejmě polemizovali do konce světa
jsou situace které umožňují střelbu z minometů, kulometů a já nevím čeho všeho ale jsou situace kdy je k dispozici jen něco a s tím si musíš vystačit a pokud bys dobře četl tak ty větvičky nepovažuji za zásadní ale různý bordel za který se protivník kryje
jinak 4mike divím se že když tak nekompromisně požaduješ dodržovat pravidla jinde a nedovolí se tam rozvinout žádná diskuze v širším záběru jako tady tak zde plácáš bez ostychu jednu arogantní poznámku za druhou jak je to možné?
pro mne jsi jen chudák který si potřebuje honit své ego protože jsi tu ničím nepodložil ani jednu ze svých myšlenek
edit: jo a se špunty v uších z té svojí kosy střílím docela normálně
SKS Simonov 45, CZ 858 Tactical 4P, CZ 858 Tactical 4V, Maverick 88, G17, G26, Ruger Mark IV Target, Derringer Great Gun 9mm 2,5", Slavia 634, Crosman 1377, Jandao Chase Star 225lb