Crosman 2250 B 5,5 mm
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Majo,ked je tam ta 88g alebo painbalova flaša,tak ti to nevadi pri strielani-nezavadza to?
A kde si ju kupil, v colosuse,alebo sa da zohnat niekde inde?
A kde si ju kupil, v colosuse,alebo sa da zohnat niekde inde?
Re: Crosman 2250 B 5,5 mm
Fľaša mi nezavadzia používam ju ako licnicu možno to neni estetické ale pri strelbe ma to neobmedzuje prave naopak bez nej by sa mi horšie mierilo. Ja ho mam z colosus ale niekde v Prahe ju maju lacnejišie daho tu už daval odkaz na tu predajnu tak skus pohľadať.
Nenašiel som to, ale ja to pohladám. Napíš jak si s tým spokojný či je to dostatočne presné aj výkonovo či to neni len také pluvátko. Mal som piestový zlamovací pištol Hamerli Firehornet v 4,5. Písali rýchlosť okolo 170m/s ale ohromne kolísala, hlavne zmenou diabolky, ked som dal trocha ťažšiu alebo bola tesnejšia tak to len vyplulo.
Ked som to použival z co2 tak to bolo slušné viac sa z toho nedalo dostať co2 ma svoj limit zo vzduchom si to naladíš ako potrebuješ čo sa týka presnosti tak na to sa chystam čoskoro ako budem mať čas a bude schopné počasie teraz som to len skšal na náhodne terče ale aký to ma rozptyl zatiaľ neviem ale určite to budem testovať.
Asi ju teda nemaš dlho. Našiel som ten nastrel od Mechanika. K tomu ozaj neni čo dodať,ani jedna vzduchovka mi tak nestrielala,mam na mysli tie piestove zlamovacie. tak ked niečo nastreliš tak to sem hod. ozaj skus napr. či prestreli plechovku od piva,samozrejme pivo vypi a nalej tam vodu.ten moj zlamovaci to neprestrelil
Z co2 už skšať tak skoro nebudem, odskušanu mam pet fľašu zo 4m naplnenu vodou prestrelena durch použité diabolo standard v puške 60bar co2.
Kde sa dá prosím Ťa kúpiť na Crosmana 2250XT adaptér na 12g CO? Ja som našiel len v UK.
Čo sa týka výdrže natlakovania - vystrielal som z jednej 88gr CO2 náplne stovku diaboliek, týždeň som to nechal tak potom som pokračoval - dal som konzistentnú ďalšiu stovku, potom to šlo už dolu. Mne trochu flaša s CO2 zavadzia, musím mieriť s hlavou naklonenou trochu doľava a dopredu, flaša je privysoko, dá sa na to však zvyknúť. Na QB78, mám hlavu sklonenú len trochu dopredu keď sa zapriem lícom, je to lepšie. Zatial som s ním strielal len do 35 m, pet flaše prestrelí bez problémov, ale strielal som ich prázdne. Našrubované viečko na flaši od Coly odstrelilo aj s hrdlom. To QB nedokáže ale to mám v 4,5, možno preto. Balistická krivka samozrejmä strmšia, ale strielal som pri 5°C.
Takže tak, zatial čakám na teplo, zase vonku prituhlo, strielať nechodím nikam. Búcham v interiéri len s QB na tú mám tlmič. Na Crosmana by mal prísť každú chvíľu, čakám poštára. Potom ho skúsim vo vnútri.
Čo sa týka výdrže natlakovania - vystrielal som z jednej 88gr CO2 náplne stovku diaboliek, týždeň som to nechal tak potom som pokračoval - dal som konzistentnú ďalšiu stovku, potom to šlo už dolu. Mne trochu flaša s CO2 zavadzia, musím mieriť s hlavou naklonenou trochu doľava a dopredu, flaša je privysoko, dá sa na to však zvyknúť. Na QB78, mám hlavu sklonenú len trochu dopredu keď sa zapriem lícom, je to lepšie. Zatial som s ním strielal len do 35 m, pet flaše prestrelí bez problémov, ale strielal som ich prázdne. Našrubované viečko na flaši od Coly odstrelilo aj s hrdlom. To QB nedokáže ale to mám v 4,5, možno preto. Balistická krivka samozrejmä strmšia, ale strielal som pri 5°C.
Takže tak, zatial čakám na teplo, zase vonku prituhlo, strielať nechodím nikam. Búcham v interiéri len s QB na tú mám tlmič. Na Crosmana by mal prísť každú chvíľu, čakám poštára. Potom ho skúsim vo vnútri.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
delší hlaveň se dá koupit bez problémů tady:
http://www.gmaccustomparts.com/epages/B ... s/2260-003
už jsem odtam kupoval kovovej závěr na 2250b a nějaký drobnosti.
http://www.gmaccustomparts.com/epages/B ... s/2260-003
už jsem odtam kupoval kovovej závěr na 2250b a nějaký drobnosti.
http://david_holub.sweb.cz/
No s tou silou som teda prekvapeny,ked prestreli plechovku s vodou v 5,5 alebo aj tu pet flašu durch to fakt neni špatne. No začina sa mi to pačit a silne o nej uvažujem. Idealna na chatu pri vodu-ťahat sa niekam z velkou vzduchovkou,alebo vetrovkou a este bombu niesť,to vie človeka odradit.
dotaz - kolik m/s vám střílí 2250b (2250xt) z fabriky?
mě střílela 156 m/s
mě střílela 156 m/s
To by aj mna zaujimalo,najake technicke udaje.ale nie každy ma chrono,alebo combro. Prave preto som sa pytal kolko alebo čo to prestreli aby som mal predstavu jestli to neni ozaj len plyvatko. Hlavne aby niekto nenapisal že to prestreli vranu na 100m
To už bych asi neveril.

To už bych asi neveril.
Bohužiaľ nemam chrono ale moje xt ked som chcel zodvihnuť vykon z co2 tak to už nešlo, takže origoš bolo robene asi na plny vykon co2 dosiahol som to len zo vzduchom asi 80bar meral som to len na smrekovej doske.
U co2 se me vykon zastavil na 180 m/s. upravil jsem ventil podle zahr. fór a zvětšil vstup do hlavně.
víc z té krátké hlavně s cočkem asi nepůjde.
víc z té krátké hlavně s cočkem asi nepůjde.
A ešte jeden môj postreh v xt ventyle je k dyspozícii nepretržiťe taký isty tlak ako je aj vo fľaši u 2250b to asi tak neni lebo pri vystrele je privod tlaku škrteny tou prepichovaciou ihlov a preto u xt nepomôže zvečšovať vnutorny obiem ventylu pomôže len zodvyhnuť tlak vo fľaši v mojom pripade za regulatorom.
No viac sa z CO asi neda vyžmykať-vyždimať,ale aj tak je to v 5,5 velmi slušne. Myslim ze vela vzduchoviek taketo hodnoty nedosahuju.