Crosman 1377c
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mě se na 1377 za cca 2.5k výstřelů nestihlo povolit nic a na 2240 jsem zatím jednou dotahoval červíky držící hlaveň. Z výroby je to každopádně jištěné modrým lepidlem.
Re: Crosman 1377c
Já tam nemám pomalu ani jeden šroubek původní 

Tak to tuníš fakt hodně. Já budu měnit první, dnes jsem musel přední šroub závěru povýšit z 0.05" inbusu na plochý šroubovák. Kde pak bereš náhradní šrouby? Od GMAC, nebo v železářství? Zatím jsem se nedostal k zjišťování, jestli jsou ty závity metrické nebo nějaké angloamerické, nebylo proč.
Jsou to whitwortovy a docela bych se divil, kdyby to bylo napsané dobře
metrické tab nejdou. mám plochý breech screw i šroub co drží závěr a ten co jde proti. Taky jsou šrouby místo čepů.
Do budoucna přejdu na imbus, vypadá to lip a není potřeba axiální síla.

Do budoucna přejdu na imbus, vypadá to lip a není potřeba axiální síla.
No ten 0.05" mi v inbusu moc dobrá volba nepříjde. Na flintu je to už moc hodinařina, klíč není ani ve spoustě palcových sad a taky to h*vno vydrží. Jinak na to ale asi taky přejdu, dost to zjednoduší nářadíčko.
Ty u spouště mi drží a ten pod nabíjecí tyčkou jsem nemyslel
odkud ho mas?

- Přílohy
-
- Mimochodem tohle je moje 1377.Mám k ní trubkovou pažbu z nerezu Aisi 304.Nerezovou páčku závěru jsem si zhotovil skoro ihned ale jelikož jí mam jen jako jeden kus tak jde jen do plastového závěru (nevěděl jsem že do ocelového musí být se závitem).Jinak klasika zjemněná spoušť,oleštěný hrany v spoušťovim ústrojí,černej nástřik,párek na konci hlavně zrovna moc nefunguje ale i ta trocha potěší :) ..... Doporučili byste mi ještě něco dalšího ? Například jestli by nebylo vhodný vyříznout do závěru ještě jeden závit na dalšího červíka aby byla hlaveň lépe fixována ???
Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
Neví někdo alespoň přibližně po zhruba jaký vzdálenosti od hlavně začne vystřelená diabolka klesat ? Zatím jsem neměl možnost to vyzkoušet v praxi
A ještě taková kravinka ... dalo by se nějak zjistit jakej dostřel by měl crosman 1377 kdyby se vystřelilo pod úhlem 45 stupňů,řekněme na deset pump a s jsb exakt (žádná překážka,ideální vzdušná vlhkost,bezvětří....) ?

A ještě taková kravinka ... dalo by se nějak zjistit jakej dostřel by měl crosman 1377 kdyby se vystřelilo pod úhlem 45 stupňů,řekněme na deset pump a s jsb exakt (žádná překážka,ideální vzdušná vlhkost,bezvětří....) ?

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
Začne klesat hned po výstupu z hlavně a ten dostřel se dá spočítat, myslím ze by se dal využít bal. conf. diabolky. Počítat to nebudu 

Aha 
Tak já se ponořim do googlu a pokusim se o výpočet

Tak já se ponořim do googlu a pokusim se o výpočet

Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
Tak už ho mám taky zhruba v cajku.
16" hlaveň a sklopka z airsoftové 58smičky
16" hlaveň a sklopka z airsoftové 58smičky
Vyfotíš ještě uchycení pažby? Jak je pevná?
Jo celkem to drží
Ze sklopky trčí malý čep a ten drží v závěru.Nechal jsem si dělat novou plochou ucpávku závěru a do ní díru průměru kolíku v závěru.A dole je taky plochá ucpávka a díra se závitem a staženo šroubem.Snad to pochopíte

Ze sklopky trčí malý čep a ten drží v závěru.Nechal jsem si dělat novou plochou ucpávku závěru a do ní díru průměru kolíku v závěru.A dole je taky plochá ucpávka a díra se závitem a staženo šroubem.Snad to pochopíte

Googlil jsem ohledně použitých závitů, mělo by jít o 8-32 UNC (zadní šroub závěru, šrouby spojující rám rukojeti s trubkou, a také šroubovací klička závěru), 6-32 UNC (šrouby střenek) a hlavně ten malý šmejdík v předu závěru (co vydrží nejmíň a stojí nejvíc) by měl být 4-48 UNF.
Fabory v Kolíně je prodávají
http://www.fabory.cz/cs/categories/spoj ... 0000092196
http://www.fabory.cz/cs/categories/spoj ... 0000092196