Příspěvek
od mtarnovsky » 04 črc 2013 08:06
Caute,tak uz mam druheho crosmana doma,trosku som ho musel poupravovat,byvaly majitel sa k nemu nespraval moc slusne.
Musel som vymenit biciu pruzinu,lebo bola pokrutena,za povodnu(ta je aj tak lepsia,lebo sa lahsie natahuje a staci na vypustenie celeho vzduchu)
Dalej som musel vymenit nabijaci trn-,nastastie som mal aj povodny,lebo ten predlzeny mal zniceny zavit a pri natahovani sa zasekaval-dal som si vyrobit novy nerezovy.
Este som upravil spust a klby lehce promazal balistolom,vymenil hlaven za dlhsiu a upravil tlmic.
Pistol ma flat top piest, ocelovy zaver,18palc hlaven,nove tesnenia +sadu nahradnych.
Povodny piest,hlaven a zaver ako nahradne diely.
Zatial som spokojny ,moc som netestoval ale co som skusal tak priblizne 10pump na starej sa rovna asi 5 pumpam na novej.Zatial som robil len doskove pokusy,chrono mam len v mobile a nejako mi to blbne.
Ked dam 10 pump na upravenej 1377 tak prestreli 1,5cm smrekovu dosku,na 10m.Neupravena na 10 pump len cca do polovice dosky.
Moze to byt aj tou dlhsou hlavnou(okrem toho flat topu) ze je o tolko silnejsia? Este som nemal cas dat naspet tu kratku hlaven a porovnat to.Viem ze sa tu o tej hlavni uz pisalo,ale narychlo to neviem najst, mame fofry v robote.
Ale v nedelu odchadzam k svokrovcom na chatu a tam si konecne zastrielam aj na 30m a porobim dalsie upravy a pokusy.
Este jedno foto z mobilu.
- Přílohy
-

Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620