Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, právě... A to bylo to období, o kterém mluvím, kdy jsem tam jezdil taky rád. A to bez ohledu na příslušnost nebo členství k jakékoli organizaci.mikiki píše:Budu si muset někdy udělat výlet, abych na vlastní oči viděl, co se v těch Milovicích na "Kryse" děje![]()
Hájím jen to, že když jsem tam byl já, tak tam vždy byla pohoda a relax.
Já byl na Kryse minulý rok tuším třikrát a přesně tahle atmosféra tam panovala, bylo to fajn. Taková trochu "light" verze klasického HFT závodu, ale v tom bylo právě to kouzlo.....mikiki píše:
Hájím jen to, že když jsem tam byl já, tak tam vždy byla pohoda a relax.
Ano, můžu být konkrétní._Stalker_ píše:
takový způsob zábavy mi prostě nevyhovuje - Jakej? Můžeš být konkrétní?
Jestli tu kachnu bude držet v ruce Srambo a nebo jestli jí bude mít nakreslenou na zádech,tak to si budu muset do "kartofelkanonu" sehnat tvrdší náboje!
srambo mc.kvak..to bude střilet i helboy a jak rad,,jestli si helboy nema do soboty koupit něco velkeho,,perkusni dělo na kachny,,![]()
![]()
a hejkal bude jsko sobotni střelecky doplněk každeho střelce ,,
Hmmmmm - noční lov Srambo mekkvaka!!!!!!!!!!
A střelnici nasvítíme Kulovejma pumama různé ráže 3" , 4" , 5" Hmmmm
Srambo muzes se tesit mam munici ha hi ha
hrábě nemám ale možná budu mít na víkend new gun ... máááááááááázzzzzzzzzzzzááááágrrrrrrrrrr
Asi novej druch vzduchovejch hrabi
Vemte kartofláky - žaludopřestřelka - nicméně jsem na páteční noc pozván na lov nočních syslíků
chtelo by to vyssi level treba strilet bowlingove koule to by byla vetsi prdel![]()
i kdyz kulecnikove na zacatek taky dobry
už vidim sramba jak letí na bowlingový kouli Prahoubaron Prášil
raketa CAC země vzduch
Dnes bez blank kvéééru prosím
Do které kategorie, prosím, patří bramborové dělo a dělobuchy? Já myslel, že Chat Czech AirGun Camp je jak název napovídá o Air Gun?Srambo píše:No nic, musím tedy i veřejně...ocenil bych Mandy, kdyby jsi tu nešpinil vynikající srazy přátel střelby ze zbraní kategorie D.