Chat Czech AirGun Camp

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
PEPAN
Re: Chat Czech AirGun Camp

Příspěvek od PEPAN » 06 říj 2014 19:03

Jaký 7-8, naopak, já mám taky trochu problém přijet si zablbnout pač neustále slyšim napomínání na pravidla který ani neznám :lol: jednou za čas proč ne, ale vícnež 7-8 co to tak žerou tam snad nebývá.
Ono mi to nevadí když je někdo zapálenej, ale taky trocha teho tolerance

Nejde!Prostě NNe
Martin K

Příspěvek od Martin K » 06 říj 2014 19:11

7-8 lidí celkově, kteří tam teď momentálně jezdí a kterým tento způsob srazů vyhovuje...
opravte mě jestli se pletu, ale na sedmý kryse bylo asi tak 6 lidí ( nevím, report z akce ani není ), na fofr kryse bylo asi 5 lidí ( nevím, opět report není ), na osmý kryse 12 lidí a teď naposledy na devátý kryse cca 7 lidí. to myslím mluví za vše :roll:
hlavně, že je vítán ten kdo má péro, šíp a luk :lol:
Ale jak říkám, v dnešní době už pro nikoho není problém vybrat si ze spousty závodů ten, který mu vyhovuje, takže za mě klidně. dřív by mě to mrzelo, dneska no problem. Já například pojedu teď na víkend na Moravu a věř, že kdo nezažil neuvěří :lol:
dycky STEYR
Hellboy

Příspěvek od Hellboy » 06 říj 2014 19:30

v jednom mas pravdu a to s tou moravou...par lidem jsem slibil,ze se ukazu( i bez vybavy hft stejne zadnou nemam...) ,ale bohuzel nejak mi nevychazi cas na vsechno co bych chtel stihnout...ale snad prijde doba kdy tam dorazim a mozna i z cehosi vystrelim treba z lidi :P
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Martin K

Příspěvek od Martin K » 06 říj 2014 19:32

já ti klidně jednu výbavu půjčím, já mám pro jistotu dvě :wink:
od teď se bude Soně říkat jistota :lol:
dycky STEYR
Hellboy

Příspěvek od Hellboy » 06 říj 2014 19:39

ooo dekuji za tvoji slechetnou nabidku,ale aby s tim jistota nemela problem :lol:
mozna ji vyuziji,ale spis pri jine prilezitosti... tento vikend se
obavam,ze nebude ten spravny...
Martin K

Příspěvek od Martin K » 06 říj 2014 19:49

jistota je v pohodě, beztak má do jara utrum :) . tak je potřeba tu druhou sestavu taky občas provětrat :wink:
dycky STEYR
Hellboy

Příspěvek od Hellboy » 06 říj 2014 20:03

:wink:
Mliko

Příspěvek od Mliko » 06 říj 2014 22:25

Asi je lepsi mit mensi skupinu lidi, lidi se kterymi se pobavis,muzes jim sverit i flintu pres vikend pac jim veris, lidi ktery neudelaji mega bordel a lidi kteri jsou na stejny vlne....a ne jen bum bum bum patnact sklopek dole a zase caus ja musim za zenou a na nedelni obed :D

Honit se jen za vysledkama...z ceho pak mate radost kdyz prijedete domu?
pellerm

Příspěvek od pellerm » 06 říj 2014 22:40

A na kolika závodech jsi byl, že tak víš jak to tam chodí? :D
Jura

Příspěvek od Jura » 06 říj 2014 22:59

Martin K píše:no, ještě před rokem, když tu byly pouze dva závody za měsíc ( krysa a sklopka ), bych současnou situaci kolem krysy obrečel, ale teď když je závod ( někdy i dva ) každý víkend, je mi to fuk :wink: jen ať si užije i těch pár lidiček, kteří soutěžení nemusí :lol:
Martine představ si že já nikdy vyhrát nechtěl...
1/ neumím střílet... :lol: :lol:
2/ mám stresové zaměstnání a tohle je pro mne perfektní odreagování mezi normálními lidmi
Daystate Huntsman Regal .177 + MTC Genesis HMD
Anschutz 9015 FT + Burris Timberline MD
Air Arms Pro Sport + Sightron S3 MMD
Weihrauch 97 + Discovery HD 10x44 SFIR
Weihrauch 98 + Hawke Sidewinder 10x42 MMD
http://jelenteam.webnode.cz/
milius

Příspěvek od milius » 07 říj 2014 00:12

Co mi bude platný 50 lidí včetně zájezdního hostince,když se budu bavit stejně tak s 5ti lidma?.Jedu si zastřílet a ne dělat zvíře v cirkuse.No a mimochodem,když už je tu pavučina ze všelijakých pravidel,norem a červených knížek.....Napadlo někoho někdy,proč vlastně střílíme ze vzduchovek?Jestli tak náhodou na nás jen nezbyly? :roll: A kdo je vlastně ten ředitel sirkárny?Kdo je Náměstek sirkárny nebo manažér prodeje zámoří?
Jednou za mnou přijel na jakousi "soutěž" můj syn s dědou,že chce vidět,jak střílim.Než přešly všechny obštrukce,tak unudění odjeli.Takže nechte si ty svoje žabomyší války bez konce.Já si v CAC zastřílim.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 07 říj 2014 01:39

Takže je vše v pořádku, ne? Se rozejěte a nedělejte rozruch v klidné čtvrti. :wink:
Sory Martine, ale né každý se má tak že jede každý wýkend do pr.ele a nikomu nechybí.
Vyhovuje mi když se všichni vejdou kolem jednoho ohně. Aby dobře bylo.
Martin K

Příspěvek od Martin K » 07 říj 2014 05:03

Hosi, jestli umite cist, tak si znovu prectete co jsem napsal :wink: . Ja jsem rad, ze se vam v CAC libi...
No tak k Mlikovi se vubec vyjadrovat nehodlam, staci co napsal Pellerm, ja bych se jen opakoval. Snad jen to, ze bych svoji 4x drazsi pusku nez mas ty nechal u kohokoliv z tech 40 lidi, kteri na ten velkej sraz pravidelne jezdi :wink:
A k ostatnim bych si dovolil jen jeden malej rejpanec - Milosi, Petre, Juro, kdyz se vam tak libej ty potlachy u ohne pro 5 lidí, tak proc jste si nekdy neco takoveho nezorganizovali pro tech par lidi, kterych se to tyka a kteří vam vyhovuji? Proc se kvuli tomu musel prznit jeden peknej a slusne zajetej zavod?! Mimochodem, jsem zvedavej, kolikrat do toho CAC k tomu ohni zajedete :lol: .
A tim bych to tady z me strany uzavrel, pujdu prudit vedle :)
Naposledy upravil(a) Martin K dne 07 říj 2014 07:41, celkem upraveno 2 x.
dycky STEYR
Martin K

Příspěvek od Martin K » 07 říj 2014 07:39

ještě jedna věc- těchto pár posledních příspěvků co jsem tu vyplodil, neberte rozhodně jako nějakou kritiku. jak jsem psal, je mi to fakt jedno, co se děje a bude dít, záleží na každým co si vybere a co se mu líbí ( jaký si to uděláš, takový to máš ). já pouze napsal svůj osobní názor k současné situaci okolo závodu, který se mi líbil a na který jsem ( nejen já ) rád jezdil...
dycky STEYR
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 07 říj 2014 11:59

2 krát bylo počasí silně proti páchání střelby - dvakrát exklusivně lilo jak z konve nevím proč bych tedy měl psát nějakej report ze zrušené akce a že přijelo míň lidí na Fofrovku je věc druhá.
Martine na rovinu vlez mně na záda. Ty jsi rypák a možná jsem měl nechat některejm věcem volnej průběh.

Nebál bych se že Česká Krysa končí i když by si to minimálně dva jedinci přáli :-) Natruc jim ale bude Krysa pokračovat i kdyby měl být závod pro dva lidi :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Zamčeno