Jen poznamenám, že nepoužívám žádnou vodu po holení - několik jsem jich kdysi zkoušel a ani alkoholické prostředky ani balzámy mi nesednou. Nejraději mám naprosto čistou osušenou tvář.Dark píše:to Radgost;
Je s podivem že mám úplně obrácené zkušenosti. Když jsem používal pěnu ze spreje tak vousy se mi zdálo tvrdé a nešlo to nějak moc dobře. Vzpomínám si jak jsem hledal chybu nejprve v břitvě a neustále ji brousil a obtahoval. Pak jsem experimentoval s napařováním kdy jsem myslel že chyba je v nedostatečně teplé vodě. Teprve když jsem si téměř opařil obličej jsem zkusil klasické mýdlo a hle. Najednou je holení luxusní záležitost. Jo a mýdlo nenechávám nijak dlouho působit. Ono za nějakou dobu začne tuhnout a to není také nic moc.
K typické vůni Barbusu jen tolik že tvá přítelkyně má jemný čich když je schopna ho zachytit i přes vodu po holení.
Rad bych měl hned několik: vyměnit přítelkyni, zkusit jiné mýdlo, použít výraznější vodu po holení – třeba Pitralon. Pokud přítelkyně ucítí něco přes typický odér Pitralonu nebudu jediný kdo se před ní skloní
Než vyměním ženu vyzkouším raději pár jiných mýdel. Přecejen, rozvod je oproti nákupu několika mýdel poněkud dražší taškařice.