Benjamin Marauder
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...
Naposledy upravil(a) pavel 54 dne 16 bře 2011 14:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Benjamin Marauder
"]No právě, já už jedno plnění s manometrem, hadicí a ventilem co ukazuje plnící tlak do kartuše nebo tlak ve flašce mám. Tak právě jenom tu koncovku jsem objednal taky na eshopu jak mě poradil Jardin. Večer dám vědět jestli pasuje na Maraudera. 300 kč se dá oželet. Ale bazmek za 1330, to bych jim vrátil. Ze zákona máš na to právo!
- AntonČechov
No to urcite, pokud to dopadne u Tebe dobre ja se pak stavim na otocku do velmezu s bombou a puskou, su tam autem za 20 min 

BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Ano, dopadlo to všechno dobře, díky Jardinovi 38. Rychlospojka za 320kč i s poštovným našla uplatnění!!! Ještě jednou moc díky. Tak celej ten plnící systém za 1300/ pokud je rychlospojka stejná/ tam bude určitě pasovat. Jenom je to tak nějak natvrdo, já raději ohebnou hadici. Stejně později se to dá upravit. Nemám nasazen puškohled a tak jsem naplnil a přezkoušel funkci zásobníčku / zatracenej/ plast. Jenom tak 8x vystřeleno do koberce. Jestli v sobotu bude trochu slušně, půjdu Maraudera vyzkoušet na střelnici.
Přeji mnoho zdaru To: Anton Čechov.
Přeji mnoho zdaru To: Anton Čechov.
Jsem rád, že Ti to páslo. A celý plnící systém je sice neohebný, ale na druhou stranu nepřicházíš, při odfuku, o tolik vzduchu jako u hadice.
Dejte vědět, jak Vám dopadly nástřely.
Dejte vědět, jak Vám dopadly nástřely.
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
- AntonČechov
No jo no. Ja su porad bez vzduchu. Ani v sobotu nemohu nic podniknout bo slouzim od rana do rana. Tak at nejsi zklamanej z nastrelu, pavel 54. Jo a pry tam vzadu, jak je otvor pro vypousteni vzduchu, se da strcit sestihran a trosku dotahnout pruzinu pistu - v krabici z manufaktury vetsinou prichazi udajne hodne nedotazene. Dotahujes po chodu rucicek, dokud to nezacne procvakavat, pote dve plne otecky zpet. Je to teda u pusky, nevim zda u pistole je to stejny. Do pusky potrebujes inbus 1/4 palce dle navodu.
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
- AntonČechov
To pavel 54
Se zasobinky (mam 3) jsem taky bojoval chvilku, ono to asi chce prvni diabolku vlozit zespodu pri couvnuti a pak uz to jede
Nevim, jeste si s tim budu hrat. Mimochodem, kdyz pracujeme s tlakem kolem 200 Barru rozhodne pevna montaz je bezpecnejsi nez hadice, puskou se da manipulovat uplne volne. Nevim zda mas vybrany puskohled, ale jsem to zkousel s Walterem, Bulletem, ovsem i s Delta "Titanik" - silene prachy
optimalni mi prisel Leapers 5-20x50
Se zasobinky (mam 3) jsem taky bojoval chvilku, ono to asi chce prvni diabolku vlozit zespodu pri couvnuti a pak uz to jede

Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
AntonČechov píše: Se zasobinky (mam 3) jsem taky bojoval chvilku, ono to asi chce prvni diabolku vlozit zespodu pri couvnuti a pak uz to jede
Leapers 5-20x50

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
- AntonČechov
Pardon, mel to byt Lepares 6-24x50
Jo, drate, dik za video. Zase su chytrejsi 

Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
To video přišlo vhod ale pozdě. Včera jsem se trochu potrápil s tím zásobníčkem ale přišel jsem na to. Dnes na to koukám a směji se jak prosté...Teď už se zase s..re počasí, vítr jak jako v bedně no vtom se střílet nedá. A co se týká puškohledu- na CZ 200 mám leapears 8-32x50 za cca 10000, nemíním kupovat zase tak drahej na Pistoli. A co ta váha ? Musel bych s pistole udělat hákovnici...
Jenže Anton Pavlovič měl na mysli optiku na Maraudera pušku. Možná bylo lepší založit vlastní chlívek pro Maraudera pistole aby se to někomu nepletlo dohromady
Zásobníky na stejném principu mají větrovky od FX ( T12, Royal, atd.) a Theoben , http://forum.gunshop.cz/theoben-rapid-s ... it=theoben

Zásobníky na stejném principu mají větrovky od FX ( T12, Royal, atd.) a Theoben , http://forum.gunshop.cz/theoben-rapid-s ... it=theoben
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Dobrý nápad. Souhlas.
- AntonČechov
Takze jeden zasobnik jsem uspesne znicil - volne se protaci, k natahovani pruziny nedochazi a diabolky vypadavaji...
Bude takovy jednoranny zasobnik, treba pro FT
Objednavam dalsi 3, anebo - pokud se nekdo prida - mohu objednat i vic. Raze .22, dlouha puska 
Bude takovy jednoranny zasobnik, treba pro FT

Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
- AntonČechov
Zdravim, panove. Je tady nejaky ticho.... ze by cele Brno cekalo na 30.04.?
Tak zasobnik jsem opravil, s Maroderem mam nastrileno uz asi 1000 ran a strili to cim dal tim lip. Cekam na chrono. Mel jsem totoz porad dojem ze i s uskrcenym vykonem mam ponekud vetsi zpotrebu vzduchu. A tak jednou jsem napumpoval presne 3000 psů a nechal jsem to pres noc. Rano koukam - je tam pejsků uz jen 2000. Nekde bude zrada, rikam si. Zacal jsem pozorne zkoumat kartus a ejhle
- fouka to z manometru. A jak! Je tam na boku na ciferniku dokonce specialni maly otvurek- potvurek, z toho to cyci jak o zivot. Ze by soudruzi s USA udelali chybu? To vypada ze ta dirka tam byt musi, asi jako nejaky pojistny ventil, ale takove saboterske chovani jsem necekal. Zatim jsem ten manometr vytahl, zaslepil vztup. Tlak ted merim pri pumpovani - mam tu rychlospojku od Paintbollu za 1300 Kc, kde je taky manometr, nastesti. Stalo se neco takoveho nekomu z vas, vazeni? Kdybych do toho foukl 350 Barru a neco by se podelalo tak nic nerikam.... ale poctivych 3000 psi - to uz je
opravdu divne. Hlavne ze Mar-ra mam uz mesic a neco, ale ten otvurek v manometru jsem nasel az vcera - bylo tak ticho ze jsem slysel ze to syci, pak uz to bylo otazkou dvou minut zjistit kde. Doufam ze se da objednat pouze manometr, bez nove pusky k nemu

opravdu divne. Hlavne ze Mar-ra mam uz mesic a neco, ale ten otvurek v manometru jsem nasel az vcera - bylo tak ticho ze jsem slysel ze to syci, pak uz to bylo otazkou dvou minut zjistit kde. Doufam ze se da objednat pouze manometr, bez nove pusky k nemu

Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
těch malých manometrů jsem v paintballshpou reklamoval už 5 kusů. taky syčely otvůrkem - ty moje měly dírku ve sklíčku. některý ho maj v těle a některý ve sklíčku.
.
.
http://david_holub.sweb.cz/