Ahoj,
zcela otevřeně chci říci, že neprotěžuji a neznevažuji ani jedny střelce.
Moje averze je proti svazu, respektive systému, jakým tyto organizace vedou, podporují a dle mého soudu poškozují sport. prosím dále nerozebírat.
Jsem hlava otevřená a nemám předsudky proti nikomu, kdo střílí to nebo ono. Každý má na výběr a má svaté právo si vybrat to, co je mu bližší (citově či lokací) a nikdo by neměl zpochybňovat jeho volbu a perzekuovat jej za to, co si vybral.
Na druhou stranu vím z vlastní zkušenosti, kvůli jak moc malicherným záminkám a natvrdlosti se dokáží lidi rozhádat. Takže problém mezi střelci CBRA a ČSS je čistě Váš, já jej řešit nebudu a nemám proti žádnému střelci námitek.
Všechny do jednoho Vás rád někdy u nás uvítám a pokud zahájíme činnost v oblasti tohoto sportu, tak bych nerad takovéto problémy a rozepře přenášel sem. Berte možnost Třebíče jako neutrální půdu
Mým záměrem je vybudovat zázemí sportu, příprava na závody, tréninky. nikoli politická agitace anebo honění si trika
Díky za pochopení
Bohužel byl tento víkend pracovní (Letecký den u nás v Náměšti), takže snad někdy jindy, ale tato destinace je pro mne pomalu nedosažitelná z důvodu času a jízdních řádů ČD
Martin