Benchrest
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Petr byl králem dnešního dne i když nakonec skončil na druhém místě. Jeho výkon 742b. a především 47x zastínilo celé startovní pole. Vzhledem k proměnlivému počasí to byl super výkon, škoda jen že chyběl pouhý jeden bodík.
Re: Benchrest
Dík
Ale mistrem se stal opět neporazitelný StandaV. s jeho 743-30X a s jeho nepřekonatelným občerstvením v podobě domácího gulášku a řízečků s brambor.salátem ... komu čest tomu čest
...těch 250/19X bylo po tom gulášku

...těch 250/19X bylo po tom gulášku
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:

Parada! .. gratuluji..
p.s.: .. tohle umi nova SM-2?
p.s.: .. tohle umi nova SM-2?
Něco podobného taky... mrkni do vlákna M.O.
Ale tohle bylo Ančou (chvilkové poblouznění)
Ale tohle bylo Ančou (chvilkové poblouznění)

Chlapi na tom závodě jsem byl a všiml jsem si,že Petr si před každou rundou namazal něčím spouštěcí prst.Tak jsem pak už jen pořád číhal.A i uviděl!Namázl prst krémem na zpevnění ženských ňader a rekord se hned potom zrodil.Ještě,že to neví Vreštiak a Fokt.To by nás už bench.asi nebavil.Chlapi ale držte to pod pokličkou!
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:

Kdysi jsem se chtěl i více věnovat BR a stále se nemohu zaregistrovat.
Vždy jen klik a .... vyčistí se přihlašovací formulář.
Už jsem na upozorňoval a nic
Vše dobře vyplněno - jen klub buď prázdný nebo "home"
Asi není zájem o nové členy, kteří nejsou v žádném klubu.
Vždy jen klik a .... vyčistí se přihlašovací formulář.
Už jsem na upozorňoval a nic

Vše dobře vyplněno - jen klub buď prázdný nebo "home"
Asi není zájem o nové členy, kteří nejsou v žádném klubu.
Zdar.
Zde na těchto stránkách vždy aktuálně najdeš nejbližší závody benchrestu převážně střílené v ok. Lysé na Labem, Nymburku a Mladé Boleslavi na kterých budeš vítán a registrovat se dopředu vůbec nemusíš...stačí přijet http://www.ssksm.cz/
Zde na těchto stránkách vždy aktuálně najdeš nejbližší závody benchrestu převážně střílené v ok. Lysé na Labem, Nymburku a Mladé Boleslavi na kterých budeš vítán a registrovat se dopředu vůbec nemusíš...stačí přijet http://www.ssksm.cz/

to: Pitrs2
Nechci tu vyvolávat nějaké Flame ale jistě moc dobře víš, že i na soutěže v Táboře, Kladně a Malém Újezdu může kdokoliv dorazit i bez registrace na webu. Registrace je dobrá především pro to, aby pořadatel soutěže měl představu, s jakou účastí a v jakých třídách má počítat.
Nedávej sem prosím zavádějící informace.
to: Mikiki
Po pádu systému poskytovatele se v té spoustě práce konečně podařilo stránky zprovoznit, nicméně registrace do diskusního fóra mi unikla. Pokusím se to pořešit co nejdříve.
to: Sheerif
Výsledky, které mám k dispozici, které nebyly po dobu nefunkčnosti webu publikovány, doplním jakmile mi to dovolí čas. Přeci jen příprava ME zabere hromadu času. I na toto fórum jsem se dostal po několika měsících. Ale rád Tě uvidím na MČR. Přijedeš si k nám konečně zase zastřílet?
Nechci tu vyvolávat nějaké Flame ale jistě moc dobře víš, že i na soutěže v Táboře, Kladně a Malém Újezdu může kdokoliv dorazit i bez registrace na webu. Registrace je dobrá především pro to, aby pořadatel soutěže měl představu, s jakou účastí a v jakých třídách má počítat.
Nedávej sem prosím zavádějící informace.
to: Mikiki
Po pádu systému poskytovatele se v té spoustě práce konečně podařilo stránky zprovoznit, nicméně registrace do diskusního fóra mi unikla. Pokusím se to pořešit co nejdříve.
to: Sheerif
Výsledky, které mám k dispozici, které nebyly po dobu nefunkčnosti webu publikovány, doplním jakmile mi to dovolí čas. Přeci jen příprava ME zabere hromadu času. I na toto fórum jsem se dostal po několika měsících. Ale rád Tě uvidím na MČR. Přijedeš si k nám konečně zase zastřílet?
Měl bych dotaz. Střílí se na severní moravě br. disciplíny?
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
no to se zeptej surfmana
někde ještě z posledního ME v Plzni bude 10 stolů třeba jsou někde na SM