Americk? vojensk? z?kladna na ?zem? ?R
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak se mi zdá, že naši politici pomalu ale jistě vnášejí do situace jasno:
http://www.lidovky.cz/ln-paroubek-je-na ... ranici_lvv
Mj. ... Podle tiskové agentury SANA vyzval Paroubek před odletem k posílení českých vztahů se Sýrií. Dodal, že čeští sociální demokraté podporují snahy Evropské unie nalézt řešení blízkovýchodního konfliktu a rozšiřují humanitární a rozvojovou pomoc palestinskému lidu. Sýrii označil Paroubek za „tradičního partnera své země“. Paroubkova návštěva není podle syrských zdrojů tajná. „Je to oficiální návštěva na pozvání strany Baas," řekl LN syrský diplomatický zdroj, který si nepřál být jmenován ...
Nemůžu si pomoct, ale pořád mi ten radar vychází jako rozumná volba ...
http://www.lidovky.cz/ln-paroubek-je-na ... ranici_lvv
Mj. ... Podle tiskové agentury SANA vyzval Paroubek před odletem k posílení českých vztahů se Sýrií. Dodal, že čeští sociální demokraté podporují snahy Evropské unie nalézt řešení blízkovýchodního konfliktu a rozšiřují humanitární a rozvojovou pomoc palestinskému lidu. Sýrii označil Paroubek za „tradičního partnera své země“. Paroubkova návštěva není podle syrských zdrojů tajná. „Je to oficiální návštěva na pozvání strany Baas," řekl LN syrský diplomatický zdroj, který si nepřál být jmenován ...
Nemůžu si pomoct, ale pořád mi ten radar vychází jako rozumná volba ...
Radar je především pojistka, kterou si Američany zavážeme, že nás nenechají ve štychu, kdyby něco.
Tady všichni pořád přemýšlí jestli nám spojenci v případě potřeby příjdou pomoct a jestli nebude druhá mnichovská zrada a takové ty řeči. Až tady bude stát radar - technické zařízení na kterém závisí obrana USA - tak se sliby změní v jistotu.
My jim poskytnem kousek lesa jehož hodnota je nula a získáme za to bezpečnostní záruku jakou jsme ještě nikdy v historii neměli a která se ani nedá změřit penězi. To je pro nás tak skvělý obchod, že je těžko si představit lepší.
A taky myslím, že je skvělé, že radar bude mít vliv i na vnitropolitickou situaci. Takže akce typu Vítězný únor už se nebudou opakovat. Ovšem chápu, že se to komoušům nelíbí.
Tady všichni pořád přemýšlí jestli nám spojenci v případě potřeby příjdou pomoct a jestli nebude druhá mnichovská zrada a takové ty řeči. Až tady bude stát radar - technické zařízení na kterém závisí obrana USA - tak se sliby změní v jistotu.
My jim poskytnem kousek lesa jehož hodnota je nula a získáme za to bezpečnostní záruku jakou jsme ještě nikdy v historii neměli a která se ani nedá změřit penězi. To je pro nás tak skvělý obchod, že je těžko si představit lepší.
A taky myslím, že je skvělé, že radar bude mít vliv i na vnitropolitickou situaci. Takže akce typu Vítězný únor už se nebudou opakovat. Ovšem chápu, že se to komoušům nelíbí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Karl Třaskavina
komouši by měli pochopit a taky zpravidla chápou,že byli poražení a tudíž musí konat službu vítězi.Proto bych s tím sám souhlasil,jen mě štve servilita současné vlády,že smlouvy s tím spojené jsou nám nevýhodné.
Pokud by to vychýlilo náš osud doprava,taky bych se nezlobil,levice tu vládla padesát let, nezmohla se ani na jedinou válku a pak chcípla bez boje a k tomu se navíc zřekla marxismu,čímž úplně ztratila čest.S USA by to mohlo být lepší,ale úplně nejlepší by bylo,kdybychom mohli vést válku sami.
Pokud by to vychýlilo náš osud doprava,taky bych se nezlobil,levice tu vládla padesát let, nezmohla se ani na jedinou válku a pak chcípla bez boje a k tomu se navíc zřekla marxismu,čímž úplně ztratila čest.S USA by to mohlo být lepší,ale úplně nejlepší by bylo,kdybychom mohli vést válku sami.
- Karl Třaskavina
re:radar
Já jsem jednoznačně pro radar. Už jen proto, že je sockomoušům tolik proti srsti.. Je dobře, že tu bude.
Re.:
P3p3k: Musím uznat, že to je opravdu silný a neotřelý argument 

Důvod, proč Američani potřebují stavět protiraketové systémy je, že opravdu chtějí ochránit Evropany a jiné spojence. Ale ne před "nebezpečnými" Iránci apod. (ti bezdůvodně nezaútočí), ale před samotnými USA, kteří počítají s tím, že kdyby zase vzali útokem nějakou "zlou" zemi, která by náhodou disponovala nějakými raketami, mohly by být spojenci v Evropě cílem prvního útoku. Prostě potřebují pojistku. Proto říkám NE radaru, který napomáhá vest další bezdůvodné války.
A ještě je mě líto lidí, kteří do debaty tahají politické názory svojí "milované" strany. Jakoby neměli vlastní názor.
A ještě je mě líto lidí, kteří do debaty tahají politické názory svojí "milované" strany. Jakoby neměli vlastní názor.
Zastání jedný či druhý strany patří k názoru, já osobně Rusko moc nemusím, a podlě mě Čechům jako národu nikdy USA nic špatnýho neudělala, takže nevidím důvod, proč jim nevyhovět.
Maldigolo, koukám, tobě asi život není moc milej, že ne?
Jsi u armády? Až tě z ní propustěj, co budeš dělat? Zastřelíš se?
Pokud u ní už nejsi, jakto že jsi to ještě neudělal?
Maldigolo, koukám, tobě asi život není moc milej, že ne?
Jsi u armády? Až tě z ní propustěj, co budeš dělat? Zastřelíš se?
Pokud u ní už nejsi, jakto že jsi to ještě neudělal?
- Karl Třaskavina