Americk? vojensk? z?kladna na ?zem? ?R

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět

Chceme u nás americkou základnu?

ANO
74
40%
NE
110
60%

Celkem hlasů: 184
jbiker

Příspěvek od jbiker » 27 úno 2008 06:20

Tak se mi zdá, že naši politici pomalu ale jistě vnášejí do situace jasno:

http://www.lidovky.cz/ln-paroubek-je-na ... ranici_lvv

Mj. ... Podle tiskové agentury SANA vyzval Paroubek před odletem k posílení českých vztahů se Sýrií. Dodal, že čeští sociální demokraté podporují snahy Evropské unie nalézt řešení blízkovýchodního konfliktu a rozšiřují humanitární a rozvojovou pomoc palestinskému lidu. Sýrii označil Paroubek za „tradičního partnera své země“. Paroubkova návštěva není podle syrských zdrojů tajná. „Je to oficiální návštěva na pozvání strany Baas," řekl LN syrský diplomatický zdroj, který si nepřál být jmenován ...

Nemůžu si pomoct, ale pořád mi ten radar vychází jako rozumná volba ...

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 úno 2008 10:05

Radar je především pojistka, kterou si Američany zavážeme, že nás nenechají ve štychu, kdyby něco.
Tady všichni pořád přemýšlí jestli nám spojenci v případě potřeby příjdou pomoct a jestli nebude druhá mnichovská zrada a takové ty řeči. Až tady bude stát radar - technické zařízení na kterém závisí obrana USA - tak se sliby změní v jistotu.
My jim poskytnem kousek lesa jehož hodnota je nula a získáme za to bezpečnostní záruku jakou jsme ještě nikdy v historii neměli a která se ani nedá změřit penězi. To je pro nás tak skvělý obchod, že je těžko si představit lepší.

A taky myslím, že je skvělé, že radar bude mít vliv i na vnitropolitickou situaci. Takže akce typu Vítězný únor už se nebudou opakovat. Ovšem chápu, že se to komoušům nelíbí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 27 úno 2008 10:35

Přesně tak! Radar je pro nás daleko nejlepší bezpečnostní pojistka a nejde jen o rakety.
Ale dneska je holt v módě na Ameriku nadávat.
maldigola

Příspěvek od maldigola » 27 úno 2008 10:37

komouši by měli pochopit a taky zpravidla chápou,že byli poražení a tudíž musí konat službu vítězi.Proto bych s tím sám souhlasil,jen mě štve servilita současné vlády,že smlouvy s tím spojené jsou nám nevýhodné.
Pokud by to vychýlilo náš osud doprava,taky bych se nezlobil,levice tu vládla padesát let, nezmohla se ani na jedinou válku a pak chcípla bez boje a k tomu se navíc zřekla marxismu,čímž úplně ztratila čest.S USA by to mohlo být lepší,ale úplně nejlepší by bylo,kdybychom mohli vést válku sami.
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 27 úno 2008 10:46

maldigola píše:ale úplně nejlepší by bylo,kdybychom mohli vést válku sami.
Nejlíp občanskou. :lol:
maldigola

Příspěvek od maldigola » 27 úno 2008 11:14

válka je blahodárná v každé podobě,a obětí,těch není nikdy dost,protože v každé oběti je zárodek nového tvoření.
Padlí dávají armádě slávu a národům hrdiny,proto jsou cesty historie vždy poskvrněny krví.
K tomu ať nám radar pomůže.
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 27 úno 2008 12:17

Ty seš fakt pošuk :D
predator

Příspěvek od predator » 27 úno 2008 13:22

Maldigola, to je ale dost černej humor, ne? :wink:
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
P3p3k

re:radar

Příspěvek od P3p3k » 10 bře 2008 00:49

Já jsem jednoznačně pro radar. Už jen proto, že je sockomoušům tolik proti srsti.. Je dobře, že tu bude.
vito

Re.:

Příspěvek od vito » 10 bře 2008 11:24

P3p3k: Musím uznat, že to je opravdu silný a neotřelý argument :roll:
Zodiac

Příspěvek od Zodiac » 10 bře 2008 22:50

Důvod, proč Američani potřebují stavět protiraketové systémy je, že opravdu chtějí ochránit Evropany a jiné spojence. Ale ne před "nebezpečnými" Iránci apod. (ti bezdůvodně nezaútočí), ale před samotnými USA, kteří počítají s tím, že kdyby zase vzali útokem nějakou "zlou" zemi, která by náhodou disponovala nějakými raketami, mohly by být spojenci v Evropě cílem prvního útoku. Prostě potřebují pojistku. Proto říkám NE radaru, který napomáhá vest další bezdůvodné války.

A ještě je mě líto lidí, kteří do debaty tahají politické názory svojí "milované" strany. Jakoby neměli vlastní názor.
iMartin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iMartin » 11 bře 2008 00:52

Zastání jedný či druhý strany patří k názoru, já osobně Rusko moc nemusím, a podlě mě Čechům jako národu nikdy USA nic špatnýho neudělala, takže nevidím důvod, proč jim nevyhovět.

Maldigolo, koukám, tobě asi život není moc milej, že ne?
Jsi u armády? Až tě z ní propustěj, co budeš dělat? Zastřelíš se?
Pokud u ní už nejsi, jakto že jsi to ještě neudělal?
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 11 bře 2008 11:24

iMartin píše:..., a podlě mě Čechům jako národu nikdy USA nic špatnýho neudělala, takže nevidím důvod, proč jim nevyhovět.
...
Nejen to, pro Masaryka byla podpora USA jednou ze zásadních věcí umožňující vznik Československa.
maldigola

Příspěvek od maldigola » 11 bře 2008 11:34

2 iMartin-zastřelím se až po válce.
Oheň!Oheň přišel jsem vrhnout na svět a jak si přeji aby se vzňal!
Ježíš,Luk.12,49.
Marthy

Příspěvek od Marthy » 24 bře 2008 15:45

Americký radar míří proti Rusku

Celý článek je zde
Odpovědět