AirArms S510
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chci se zeptat, jak snadno se vkládají jednotlivé diabolky do AA400, nevadí montáž optiky? Připadá mi, že tam musí být málo místa, když má člověk velký pazoury. V tom případě by bylo lepší si koupit 410 s tím kruhovým zásobníkem, pletu se?
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Šoupni tenhle dotaz do vlákna o 410 tam se dozvíš víc , osobně ale nevím o jediné jednorané AA400 v čechách, ale proč by se měla špatně nabíjet to tedy nevím
Naposledy upravil(a) Alexxxus dne 20 kvě 2009 13:11, celkem upraveno 1 x.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Je to asi měsíc, co jsem to zkoušel s kamerou a foťákem. Ale kamera je lepší ( má větší displej
). Střílel jsem na terč na 40m, když jsem to přiblížil na max. tak 10 byla skoro přes selý bisplej.
S tímto zařízením by se dalo střílet přesně na větší vzdálenosti.
Ale s obyčejnou střelbou už to nemá nic společného. Pohodlně sedíte, flinta leží na stole, natočíte si na sebe displej, zaostříte a přesně střílíte ( nebo aspoň vidíte přesně kam to lítá).
Ale je to super.

S tímto zařízením by se dalo střílet přesně na větší vzdálenosti.

Ale s obyčejnou střelbou už to nemá nic společného. Pohodlně sedíte, flinta leží na stole, natočíte si na sebe displej, zaostříte a přesně střílíte ( nebo aspoň vidíte přesně kam to lítá).
Ale je to super.

-
No keby na kamere frcal nocny rezim,tak by som o jednom pouziti celkom aj vedel....
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Ahoj,
To Alexxxus, hezká strojařina, povedlo se Ti.
To Apetiva, taky jsem to Video viděl, ale, ...
Myšlenka je to zajímavá, jenže, ... Jde o to, že ta kamera nepočítá s tím, že tam bude zpětný ráz. Když jsem se kdysi podíval do střev jedné kamery, tak tam byla optická soustava uložená v takovém bazmeku, kolega to pojmenuval olejovým kluzným ložiskam. Obrovská výhoda toho ložiska je, že nedrhne a samo o sobě zvláden postupný rozjezd a dojezd. Ale nevýhodou je, že mu vadí otřesy v provozu - během ostření. A ke všemu je to neopravitelné. Rozděláš to, vyteče to. Alexxxusovo uchycení, nebízí kameře větší utlumená rázu, za cenu rozkmitu kamery. Na druhou stranu, ten nástavec z Youtube od Apetivy dá kameře plnej knedlik. Je pravda, že tam nebudou vidět odlesky z poza-kamery, ale dřív odejde,
Bylo by fajn donutit kameru zaostřit a zafixovat se, ale to žádná (běžná dovolenková) neumí. Průšvih totiž nastane s automatickým ostřením. Po výstřelu se puška (trochu) hne, a digitální procesor začne doostřovat, ale on se trefí přesně do stejného času, jako doběh zpětného rázu.
Alexxxus udělal to nejlepší co mohl, když si na tento pokus sehnal bazarovo kameru. Všichni, co přemýšlí nad tím, že doma bafnou kameru, se ketrou příbuzenstvo/rodiče počítají na letní dovolenou k moři, bacha, k moři se nedostane.
DigitalHunter pracuje na podobným principu, jen v sobě nemá jediný mechanicky pohyblivý prvek. Zvětšení provádí digitálně. A to je asi jediný důvod, díky kterému si na kuši táhne už svůj druhý rok.
Jo a to koukání za zhoršenách podmínek umí taky, jen věř, že to nevyužiješ. Navečer do terče brzo přestane bavit (nenajdeš rozkopnutý diabolky) a střelba na nestacionární cíle - on ten displej tě pěkně rychle práskne - tomu pohyblivýmu terči
)
To Alexxxus, hezká strojařina, povedlo se Ti.
To Apetiva, taky jsem to Video viděl, ale, ...
Myšlenka je to zajímavá, jenže, ... Jde o to, že ta kamera nepočítá s tím, že tam bude zpětný ráz. Když jsem se kdysi podíval do střev jedné kamery, tak tam byla optická soustava uložená v takovém bazmeku, kolega to pojmenuval olejovým kluzným ložiskam. Obrovská výhoda toho ložiska je, že nedrhne a samo o sobě zvláden postupný rozjezd a dojezd. Ale nevýhodou je, že mu vadí otřesy v provozu - během ostření. A ke všemu je to neopravitelné. Rozděláš to, vyteče to. Alexxxusovo uchycení, nebízí kameře větší utlumená rázu, za cenu rozkmitu kamery. Na druhou stranu, ten nástavec z Youtube od Apetivy dá kameře plnej knedlik. Je pravda, že tam nebudou vidět odlesky z poza-kamery, ale dřív odejde,
Bylo by fajn donutit kameru zaostřit a zafixovat se, ale to žádná (běžná dovolenková) neumí. Průšvih totiž nastane s automatickým ostřením. Po výstřelu se puška (trochu) hne, a digitální procesor začne doostřovat, ale on se trefí přesně do stejného času, jako doběh zpětného rázu.
Alexxxus udělal to nejlepší co mohl, když si na tento pokus sehnal bazarovo kameru. Všichni, co přemýšlí nad tím, že doma bafnou kameru, se ketrou příbuzenstvo/rodiče počítají na letní dovolenou k moři, bacha, k moři se nedostane.
DigitalHunter pracuje na podobným principu, jen v sobě nemá jediný mechanicky pohyblivý prvek. Zvětšení provádí digitálně. A to je asi jediný důvod, díky kterému si na kuši táhne už svůj druhý rok.
Jo a to koukání za zhoršenách podmínek umí taky, jen věř, že to nevyužiješ. Navečer do terče brzo přestane bavit (nenajdeš rozkopnutý diabolky) a střelba na nestacionární cíle - on ten displej tě pěkně rychle práskne - tomu pohyblivýmu terči

Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Ahoj,
Když myslíš
)
Name: DigitalHunter Riflescope
Model: DH1
MSRP: $1199 USD
Name: DigitalHunter DayNight Riflescope
Model: DHDN
MSRP: $1379 USD
mám DayNight
Když myslíš

Name: DigitalHunter Riflescope
Model: DH1
MSRP: $1199 USD
Name: DigitalHunter DayNight Riflescope
Model: DHDN
MSRP: $1379 USD
mám DayNight
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Kamerka sice není z Bazaru a le seriozně fungl nová
to ale nevadí, faktem je že na kameře v ceně cca 4tisice mne zajímalo jestli umí AF/MF tak tahle umí, ale stejně nezaostříte najednou kříž a cíl to umí jen lidské oko když je to v jedné optické rovině ( každopadně to neumí elektronika kdy je kříž 15cm daleko a cíl 50 metrů )
Ale co mně to zatím bohatě stačí o výkendu si zablbnu ....

Ale co mně to zatím bohatě stačí o výkendu si zablbnu ....
Ono není problém AF/MF - ve vztahu k tomu ložisku, to je jen o tom, jak ostrý kříž budeš mít na tom videu. To co jsem měl na mysli je to, donutit ji, aby se při výstřelu nesnažila ostřit - nepohybovala tou soustavou čoček. Ideální je něco, co ostření umí jen mechanicky - něco jako tupá USB/web kamera? Je pravda že to smrdí PCčkem k tomu, ale při troše hledání, ...
Btw, teď mě napadlo, že jsem v posledním amaru viděl inzerát na obchod, kde prodávali špionský kamery - v brejlích, cca 4K kč nebo v propisce - 2 a 4K Kč ta tužka za 4 uměla tuším 640*480 a je to jen mechanika, žádná čočková soustava, just idea
a nebo to DHčko
) aspoň nebudu jediný majitel v ČR 
Btw, teď mě napadlo, že jsem v posledním amaru viděl inzerát na obchod, kde prodávali špionský kamery - v brejlích, cca 4K kč nebo v propisce - 2 a 4K Kč ta tužka za 4 uměla tuším 640*480 a je to jen mechanika, žádná čočková soustava, just idea
a nebo to DHčko

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Hokuspokus, doufam ze tenhle tuning budu mit povolen na FT