Zase mně trošku hrabalo, několik dnů jsem brousil po krámkách a sháněl buď starší digitální foták nebo kameru ( tu skoro radši ) .....mno proč ???
Ale chtěl jsme si natočit zásahy třeba rozstříleného pomeranče né z pohledu na poměranč ale skrze optiku, co mám doma levnej zapísníček ten to umí ale potvora se zaostřuje pěkně blbě a také trefit optickou rovinu je cvrčkárna. No tak tedy bazary - - - no fuj zlatokopové - doslova a do písmene "močkojdní" kamera za 3litry to mně dostalo..... z Aukra si kámoš koupil digitální kameru za 2 klacky a ona kamera nema ani SD slot jen vnitřní pamět 512 mb no nic moc .....
Tak do nejmenovaného kameného šopíku a koupil jsme za 4litry kameru s 10ti násobným optickým zoomem kamerka je tedy pidi mini na SD karty ( tech mám plnej šuplík ) (cena byla o pár šupů levnější než ofiko cena ta je někde okolo 5500, nepotřebuju krabici a ejhle ona chyběla ... to je divné pane tenhle kousek jsem sem dal včera

( no jak to řící kamerku mám i s obalem a pan vedoucí kroutí krkem jaké to má podřízené ).
Konec smíchu , dneska do Ferony koupit žvanec duralu pak ještě nějaký a výroba prototypu .....
Mám prosbu nesmějte se víc než Já u Cz200S jako zlamovačky ...
Jsem jinej a mladá kroutí hlavou

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků