AA S400 classic
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na škůdce bych určitě volil větrovku, nejlépe s trochou tuningu na audio.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
- odstrelovac1
Re: AA S400 classic
tuningu na audio?? máš na mysli tlumič?? nebo jak tomu mám rozumět??
......Taky se zatím nakláním víc k té větrovce přeci jenom tiché nabijení nebo už přímo nabita zbran zvyšuje učinnost při lovu....akorát jsme tady slyšel že větrovka vs plnici lahve myslím že by se to dalo řešit i přez pumpu ne?? 

Strieľal si už z PCP? Ak áno tak voľba by mala byť jasná (aj keď prosport je krásna zbraň).odstrelovac1 píše:ted už jenom přemýšlím zdali větrovku S4OO nebo Prosporta...

Dá sa, ale radšej si zožeň fľašu...odstrelovac1 píše:akorát jsme tady slyšel že větrovka vs plnici lahve myslím že by se to dalo řešit i přez pumpu ne??
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Vážně uvažuji nad koupí této větrovky...ale jako plníci prostředek bych volil pumpu...sou vnečem pumpy horší než plnící láhve?...větrovku bych využíval k lovu,žádná terčová střelba takže natlakování zbraně by bylo skoro minimální.
Zrejme áno, keďže zatiaľ som ešte nikoho nevidel plniť PCPčko pumpou...Jürgen píše:sou vnečem pumpy horší než plnící láhve

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Aj filtre vzduchu na pumpu nieco stoja + udrzba. Nazbiera sa to
Porid si lahev aj vojenske dvojca je lepsie ako pumpa 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
- odstrelovac1
A jak je to tady u nás s nahradnímy díly....?? S větrovkou jsem se ještě do styku nedostal, ale rád bych si ji pořídil protože jednu pistovku už doma mám.... 

Náhradné diely na AA sa dajú zohnať v JSB (toľko moja skúsenosť).
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- odstrelovac1
ok, a jak je to s výkonem dá se dostat k těm 16J ?? u větrovek je větší šance se k te hranici přibližit něž u pistovek ne??....
Tuším mávajú 14,5-15,5J. To by vedeli lepšie majitelia.
Civilizovaní?
Civilizovaní?
až dopumpuješ ručně kartuši na plný tlak tak si zkus jak se ti budou klepat pastelkyJürgen píše:Vážně uvažuji nad koupí této větrovky...ale jako plníci prostředek bych volil pumpu...sou vnečem pumpy horší než plnící láhve?...větrovku bych využíval k lovu,žádná terčová střelba takže natlakování zbraně by bylo skoro minimální.

- odstrelovac1
ja myslím že to není tak nerealné.....jako pumpa sice něco stojí, ale pak zase jenom pumpuješ a valíš...
a stím pumpovaním no nezkoušel sem to nikdy, ale par lidí jsem už na netu viděl to takhle praktikovat... 

O díly na AA se není třeba bát... Ono se tam nemá moc co poničit (max. "o" kroužky) a když už, tak p. Kolebač je velice ochotný a vše je schopný sehnat. Pumpu bych ani nezvažoval... Kup si flašku od Alexxxe a máš vystaráno. Ideální je komplet dvojče... A větrovky od AA bývaj naladěny na cca 15-16J. A jestli větrovku nebo pístovku? Kdyby sis střelil, tak netřeba se ptát... Já jsem měnil HW97k hned po druhým střílením s CZ200S
Koupil jsem zmiňovanou AA S400 a spokojenost největší-chybu neuděláš!

Cogito ergo armatus sum.
- odstrelovac1
ja si taky myslím..
větrovka je holt větrovka, ale tu pumpu byh jetě nerad hazel do kouta ....nevim koik to da práce, ale přeci pro mě jako pro začatečníka s větrovkou by to mohlo byt dobré ne?? jako ja se pumpovaní nebojím
....a navic lahve musíš stejně pořad někde dokupovat nebo dobijet asi ne??

Co výjde cenově výhodněji..pumpa
nebo láhev
-popř jak se to s udržbou obou zmiňovaných a jak s doplňování lahví