Přijde mi to trošku zvláštní, ale asi ne nelegální, víte k této značce někdo něco bližšího, např zda zn. Valiant patří firmě Valiant, s.r.o. IČ:29362946 s jednatelem panem Nešpůrkem?
Díky za info
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
..... jako já a SportovecAlexxxus píše:S Čechami či Moravou to má společného asi tolik jako Já a Bred Pitt oba jsme chlapi a tím to končí.
Je to Čína jak prase ... pokud chceš dobrej kolimátor za rozumnou koukni na kolimátor od Sightronu ( mne slouží na větrovce pistoli, druhej jsem dal na perkusní pušku než ho na mně vyžebral kámoš na 858, a pár jsem jich namontoval na SA58 ve full auto)
No právě, že ani ten českej návod tam není:-), nedodaj k tomu nic a je fakt směšný, když se na dealextremu podívám na ten samý i se stejným hadříčkem na čištění:-) akorát vyjde o pár desítek procent ceny levněji..deef píše:2 zaxxon: Ta přidaná hodnota je, že dostaneš český návod![]()
Nj, colosus, koho jinýho taky čekat
Nepleeeest si Valiant s Vaillantom to je celkom znamy vyrobca kotlov a dost kvalitnych http://www.vaillant.com/Barys píše:ale firmu Vailant vůbec neznáš a koupíš laciný dalekohled...