máte s nima někdo zkušenosti ? dneska jsem si je osahal a zaujal mně model ZIGANA SPORT. By mne zajímalo jak na tom budou s přesností. A životností
Zbran? od Tureck? firmy TISAS
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Re: Zbraně od Turecké firmy TISAS
Opravdu nikdo nemáte zkušenosti s Tisas ?
Tady visí akce ,
http://www.terc-zbrane.cz/index.php?id= ... acka=Tisas,
ale nikde jsem víc o těchto zbraních nenašel.
Tady visí akce ,
http://www.terc-zbrane.cz/index.php?id= ... acka=Tisas,
ale nikde jsem víc o těchto zbraních nenašel.
- mocima
- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá zle, ale čeho jsem si v tom videu všimnul, tak že jen jedinkrát tam vysázel celý zásobník - 15 ran. Jinak maximálně 5. Může to být jen moje paranoia, ale trochu mi to zavání problémem.
Optimista se učí anglicky, pesismista se učí čínsky...realista se učí střílet.
Prodávám:
Harris bipod bez kloubu a odskoků - 6''-9'' + kulatý adaptér HB - 2A
Prodávám:
Harris bipod bez kloubu a odskoků - 6''-9'' + kulatý adaptér HB - 2A
Mě příde že na videích na youtube apod. je celkem běžný, nehledě na zbraň, že nestřílej plný zásobníky
Nemůžu si pomoct, ale vnějškem mi to silně připomíná Walther P88
Nebo že by se mi to jen zdálo?
Každopídně ceny zajímavé a Zigana Sport opravdu zle nevypadá...tedy aspoň na fotce.

Nemůžu si pomoct, ale vnějškem mi to silně připomíná Walther P88

Každopídně ceny zajímavé a Zigana Sport opravdu zle nevypadá...tedy aspoň na fotce.

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
monccou: předběhl jsi mě. Je to kopie Waltheru. P88 jsem vlastnil docela dlouho, a dost jsem se na něj kromě jiného nakoukal, a tyhle pistole jsou jako jejich dvouvaječné dvojče. Hlaveň uzamčená blokem do výhozního okénka a kromě zigana sport bych to tipnul na slitinový rám.. Ovšem walthera P88C opravdu velice lehce jetého jsem tehdy sehnal za 7000kč, takže nad tou cenou bych tak nejásal-na to, že to je tak neznámá firma. Pokud je přesnost daná konstrukcí zbraně a je to pečlivě vyrobené, tak to asi přesné bude. Ohledně životnosti bych si jen dovolil zaspekulovat, že to asi tak slavné nebude-co vydržel walther, to pistole stejné koncepce ze (na tuty) méně kvalitního materiálu vydržet nemusí..
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Tu je odkaz přímo na stránky výrobce http://www.trabzonsilah.com/eng/index.php. Stránky jsou v angličtině, španělštině, ale mi lingvisté dáváme přednost originální turečtině.
Jinak při prohlídce toho webu mě přišlo, že Norinco není jediný zdatný xerox
Trochu jsem "googlil" a našel jsem si pár detailnějších obrázků a z vnějšku to opravdu zle nevypadá, ale podstatnější jaký je to uvnitř, že.
dykmore:
Cena je zajímavá u nové zbraně. Pro střelce kteří za rok bouchnou tak 500 nábojů a chtěj novou zbraň by to mohla bejt lákavá možnost. Střílet to určitě nějak bude, ale nakolik je zkopírovaná i kvalita vzoru je otázka? Se zbraněma z Turecka žádný zkušenosti nemam, tak nemohu soudit jejich kvalitu. Teda krom brokový dvojky CZ-USA, což je vlastně Huglu, kterou jsem měl v ruce a velice se mi líbila.
Pravdu však máš, že za 8500Kč se dá sehnat jetá pistole v pěkném stavu a od renomovaného výrobce.

Jinak při prohlídce toho webu mě přišlo, že Norinco není jediný zdatný xerox

Trochu jsem "googlil" a našel jsem si pár detailnějších obrázků a z vnějšku to opravdu zle nevypadá, ale podstatnější jaký je to uvnitř, že.
dykmore:
Cena je zajímavá u nové zbraně. Pro střelce kteří za rok bouchnou tak 500 nábojů a chtěj novou zbraň by to mohla bejt lákavá možnost. Střílet to určitě nějak bude, ale nakolik je zkopírovaná i kvalita vzoru je otázka? Se zbraněma z Turecka žádný zkušenosti nemam, tak nemohu soudit jejich kvalitu. Teda krom brokový dvojky CZ-USA, což je vlastně Huglu, kterou jsem měl v ruce a velice se mi líbila.
Pravdu však máš, že za 8500Kč se dá sehnat jetá pistole v pěkném stavu a od renomovaného výrobce.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
no fakt, taky jsem zagooglil a norinco hadra
A na jedné stránce jsem objevil více než zajímavý popisek k firmě: "Unlike most other pistols of Turkish origin, these appear to be of more or less original design, and not being a copy of one existing European pistol or another.."
holt i takoví píšou zasvěceně o zbraních, bohužel.

A na jedné stránce jsem objevil více než zajímavý popisek k firmě: "Unlike most other pistols of Turkish origin, these appear to be of more or less original design, and not being a copy of one existing European pistol or another.."

holt i takoví píšou zasvěceně o zbraních, bohužel.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.