?Z 75 a kolim?tor
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Zdravím všecky a přeji veselé vánoce
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás nenamontoval kolimátor na ČZ 75 compact. Uvažuji o tom ale radeji bych viděl jak to vypadá a hlavně jaká je s tím střelba. Děkuji
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás nenamontoval kolimátor na ČZ 75 compact. Uvažuji o tom ale radeji bych viděl jak to vypadá a hlavně jaká je s tím střelba. Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Nemyslím si, že by kolimátor na pistoli byla až taková blbost. Pravda je to něco navíc, ale určitě se s tím dá velice rychle a přesně zamířit.
/jo jasně alf. to nepotřebuje/ Ale sou i průměrní střelci např.se zmiňovanou oční vadou atd..
Kdybych se proto rozhodl tak na prvém místě bych preferoval
http://www.jprifles.com/1.6.1.php
no a na druhém toho doctra.
/jo jasně alf. to nepotřebuje/ Ale sou i průměrní střelci např.se zmiňovanou oční vadou atd..
Kdybych se proto rozhodl tak na prvém místě bych preferoval
http://www.jprifles.com/1.6.1.php
no a na druhém toho doctra.
Záleží k čemu to chce. Na nošení si myslím, že kolimátor není to pravé ořechové(rychlé zapnutí-tlakový spínač?, hlídaní baterky, nebezpečí mechanického poškození,...). Na vyblbnutí na střelnici, proč ne, když si zvykne, střílí se přes kolimátor parádně. Sport, záleží pro jakou disciplínu to chce, kde mu ho dovolí....
Toho Doctora si teď pořídil Relsok na Rugera, je fakt prťavý.
Dobrá fičurka je, že si automaticky reguluje svítivost dotu podle vnějšího osvětlení, to jsem byl celkem překvapený.
Jo a předtím tam měl nějakého Winchestera, ukazoval mi ho a já říkám, to je nějaké křivé, dloubnu do toho prstem a to zrcátko vypadlo ven.
Takže sice to má volitelné obrazce (tečka, křížek, kolečko s tečkou atd.), ale na malorážkovém Rugeru MkIII s pevnou weaver lištou to vydrželo pár krabiček nábojů, takže odchod do věčných lovišť na devítce a k tomu přímo na závěru je IMHO otázka pár ran.
Dobrá fičurka je, že si automaticky reguluje svítivost dotu podle vnějšího osvětlení, to jsem byl celkem překvapený.
Jo a předtím tam měl nějakého Winchestera, ukazoval mi ho a já říkám, to je nějaké křivé, dloubnu do toho prstem a to zrcátko vypadlo ven.

Takže sice to má volitelné obrazce (tečka, křížek, kolečko s tečkou atd.), ale na malorážkovém Rugeru MkIII s pevnou weaver lištou to vydrželo pár krabiček nábojů, takže odchod do věčných lovišť na devítce a k tomu přímo na závěru je IMHO otázka pár ran.
-