když jsme v tom chlubení, přidám ještě jeden:
(pro zvětšení klikni)

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já se na ni informoval všude možně, mj. i na Šumavské v Brně. Taky je dělají Oppltovi v Mostě, v ceníku je má (nebo měl) i pan Hofman z Proarms... ale všude to bylo na mooc dlouhý lokte, případně neochota, apod. Nejsolidnější a nejochotnější byl nakonec ing. Martínek z Blížejova.Vik píše:2Harquebusier: No, to me neznas, za co vsechno bych byl ochoten vyhodit penize![]()
Marliny ted dovazi Šmaváci tady v Brně, tak myslim ze se sehnanim by takovej problem zase nebyl, ale jeste sem se u nich neinformoval. Pohledově se mi libila zatim nejvic ze vsech lever action co sem prosel. Jediná výhoda Norinca ,nebudemeli se bavit o cene, coz je ale spojeno s kvalitou, je moznost rychleho rozlozeni na dva kusy. U M39A to asi nejde což.
Jo, koukal jsem na ten odkaz. Maj tam poloautomaty (mimochodem, Marlin model 60 mám také...) a opakovačky s válcovým závěrem. To jsou flinty, který se pohybujou kolem 8 - 10 tisíc Kč a srovnávaj se tedy s ostatními malorážkami na trhu. Ale vsadím se, že model 39A (Cadillac mezi malorážkami, jak mu říkaj Amíci) za dvojnásobnou cenu mít nebudou.Vik píše:Sumavaci se ted vytahuji, ze distribuji Marliny a vsechny modely na objednavku v kratke dodaci lhute, nektery maj na prodejne.