Wifi kamera p?es mobil
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevíte o nějakém softu do Androidu, kterým bych mohl přes wifi sledovat zásahy na terči? Prostě umístím mobil u terče a na tabletu, notebooku sleduji zásahy. Jedná se mi o střelbu přes pevná mířidla, takže stačí krátká vzdálenost. Telefon má člověk vždy u sebe a tablet, popřípadě další mobil, notebook už není problém. Nechci další jiné zařízení jako web kameru, atd.
Díky
Díky
Re: Wifi kamera přes mobil
nene, jedno zarizeni nastavis jako hotspot (nastaveni v androidu v sekci u wi-fi, mobilnich dat apod., mam tam volbu v zalozce pod dalsim " tethering a prenosny hotspot") a nainstalujes tam tu IP Webcam , zapnes to a na druhem zarizeni do prohlizece (misto http://www.neco.cz) zadas IP adresu hotspotaka (ta aplikace sama pise co zadat aby jses propojil) a pak uz mas co chces. Proste z jednoho zarizeni udelas wifi router a druhym ho chytas a cucis co to tamni kamera zabira
CZ 200S FS .177
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
a navic v zarizeni kde chytas obraz, se da na zarizeni kde jede kamera zapnout prisviceni bleskem, udelat fotka. Jinak kdyz zadas to http://192....:8080, a naloudujes se,tak u vyberu "Video renderer" tukni na volbu Javascript a hned se ukaze okno s obrazem co snima to druhe vysilajici zarizeni. To jen na usetrenou nerva kde se ten snimany obraz zobrazuje. Tuto volbu jsem prvne par minut hledal a muj huawei z toho mel par otresu mozku.
CZ 200S FS .177
Diky! Funguje to. To me vubec nenapadlo se sdilenim wifi. Jeste jednou diky!
Ahoj Láďo, je to celkem zajímavý nápad, který by mělo znát víc lidí.
Zkoušel jsem to a je to tak triviální, že by pravděpodobně kamarádi HFŤáci ocenili nějaký návod na webu. Napíšeš něco na své stránky www.vetrovky.eu nebo toto přenecháš na kohokoliv dalšího?
Zkoušel jsem to a je to tak triviální, že by pravděpodobně kamarádi HFŤáci ocenili nějaký návod na webu. Napíšeš něco na své stránky www.vetrovky.eu nebo toto přenecháš na kohokoliv dalšího?
Náhodou o nějakém řešení online (terče na větší dálky) nevíte?
Tzn. zřejmě online - na vyžádání (request na online stránku) z ntb by se vyfotil a uploadnul snímek z mobilu...?
Nechce se mi vymýšlet již vymyšlené...
Tzn. zřejmě online - na vyžádání (request na online stránku) z ntb by se vyfotil a uploadnul snímek z mobilu...?
Nechce se mi vymýšlet již vymyšlené...
Klidně napiš, nechám to lepší pisateleKarlik píše:Ahoj Láďo, je to celkem zajímavý nápad, který by mělo znát víc lidí.
Napíšeš něco na své stránky http://www.vetrovky.eu nebo toto přenecháš na kohokoliv dalšího?

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ja to řeším z GoPro +3 na mobil ...fungovat to bude
Wi-Fi je vynález

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
..........
Naposledy upravil(a) Lubomír3 dne 03 led 2015 15:34, celkem upraveno 1 x.
Hotspot používám, když si posílám internet z Iphone do Ipad . Otázka stejným způsobem můžu si posílat i obraz přez wifi? To by bylo super, právě na ty vzdálenější terče. Jak daleko to asi dosáhne?
Ahoj, přesně tak to funguje. Dosah ve volném prostranství mimo město 50m i více.
Tak jsem dneska taky otestoval a můžu jenom doporučit.
Testováno na 28 metrů a naprosto super.
Spárovanej telefon s tabletem. Suprová vychytávka je že to má vlastní zoom takže se to dá kdykoliv přiblížit.
Testováno na 28 metrů a naprosto super.
Spárovanej telefon s tabletem. Suprová vychytávka je že to má vlastní zoom takže se to dá kdykoliv přiblížit.
Slavia 631 vz77 ,upravená pažba , Nikko Stirling 4-12x50
LOV 21 + Valiant Micro Dot Sights Red/Green Dot
SPA CP9-M 4,5mm
Dušek Opočno II
---------------------
Airsoft :
Revolver Ruger SuperHawk 8"
AKM 74 ( cm.048m )
LOV 21 + Valiant Micro Dot Sights Red/Green Dot
SPA CP9-M 4,5mm
Dušek Opočno II
---------------------
Airsoft :
Revolver Ruger SuperHawk 8"
AKM 74 ( cm.048m )
- mtarnovsky
Tak som to zvladol aj ja a to som ITanalfabet.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620