Příspěvek
od p.one » 26 říj 2017 12:39
Zdravím, rád bych se podělil o zkušenost s touto vzduchovkou.
No, zkušenostmi...v podstatě nebyla ani příležitost je získat...
Po rozbalení nového kusu jsem byl nadšený! Krásné linie, příkladná povrchová úprava...a ejhle...to není možné?!!!(viz foto). S prodejcem dohoda skvělá, výměna za jiný kus, vše rychle a bez problémů. V bláhové naději očekávám, že nový kus bude bez vad, jak se sluší a patří na "německou kvalitu". Bohužel dnes po vybalení mě čekal ten samý problém, tedy odrbaný lak na předpažbí v místě, kde prochází nabíjecí páka (to už jsem ani nefotil :-/). Tak si říkám, jestli nejsem moc punťa a neřeším blbosti, ale pak si zase říkám, že za ty peníze je tady opravdu něco špatně. Evidentně jsou vzduchovky ze stejné série a bastlil to nějaký neumětel z Umarexu (nevím, kde to dělají, jestli v Číně nebo v Německu, to nejde z krabice ani z dokumentace poznat, je tam jen Made in Germany, což dnes nic neznamená, že?) nebo je to prostě konstrukční vada výrobku, která se dříve nebo později projeví u každé LGU. Ta nabíjecí páka tam evidentně musí drhnout. Někomu to možná vadit nebude, ale říkám si, když to na povrchu vypadá takto, jak to pak vypadá uvnitř a jak to bude se vzduchovkou po záruce? Ať tak nebo tak, jsem momentálně dost zklamán a vážně zvažuji ji vrátit ve 14denní lhůtě prodejci. Za 11,6k očekávám trochu jinou kvalitu pružinovky a upřímně, chci si ji ošlapat a zničit sám.
Máte někdo podobnou zkušenost s touto vzduchovkou? A jak jsou na tom s kvalitou AA TX 200 nebo HW 97k ?
- Přílohy
-

-

BSA Gold Star SE Union Jack
Hawke Airmax 30 Touch 3-12 x 32
Weihrauch HW 98 4,5 mm
Valiant Themis II 10X32 SF Compact HFT MRAD