Prvni krabka expersu dneska padla jako nic(treningovy sklopky od Jakuba sou proste zrouti olova).
A mam tu hned nekolik radoby sofistikovanych dotazu.
1) Telo pusky tam co je natahovaci paka se odira. Btw bylo odreny uz s origo natahovaci pakou, takze to neni moje prefi vymena za tvarovanou packu kvuli optice. A vsechno chodi hladce. Takze profesionalni majitele, ma to tak byt nebo je neco spatne?
2) Moderator - Tlumic - oproti moji AA410 to sou rany jak prase, a pri treningu na zahrade a mymu nervoznimu sousedovi to nejni uplne zdrava kombinace, mate nekdo zkusensti s tlumicem? Existuje vubec pro tuhle v karbonu zabalenou hlaven?
3) Last but not least - montaze.. Zatim si tam pobude viper(nekamenovat prosim). Montaze mam ocelovy hawky, casem dam urcite nizsi. Ale.. montaze maji naznacen smer montaze ve smeru strelby, takze imbusy jsou na prave strane a tim padem i s tvarovanou packou nenatahnu zaver, optice i kominkum se sice vyhne, ale na imbusy narazi a je slus. Zatim jsem to otocil na levou stranu, snad to nebude mit vliv na funkci rostlinare. Takze jaky montaze pouzivate, a na ktery stane maji imbusy?
To jsou zatim hlavni poznatky, jinak pro hnidopichy tohle neni kritika jen seznam otazek zelenace. Po vynulovani optiky na 25m to do papiru lita temer do jednoho mista, jsem nadsenej!