Hm...tebe to fakt sebralo

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jo dělá mi to hrozně dobře, asi bych měl poděkovat, což?S474N píše:Ja bych si to dovolil zakoncit tim, ze se staci rozhlednout, jake prispevky zde dotycny vytvari a vzdyt jde "proti proudu". Zrejme ma nejake potize, ktere touto formou kompenzuje. Tim, ze na nej reagujeme mu vlastne delame dobre.![]()
Asi jsi nečetl nic s teologických pojednání na téma žena vadné semeno muže,žena nástroj ďábla atd.Nastuduj si vyhlášení církve a potom mluv.Zatím cituješ fráze bible a opomíjíš jatka kterým se nic nevyrovná!!!!Neptunus píše:Edelweiss:
Fakt jsem tě nepochopil. Křesťanství uvedlo ženu na stejnou úroveň jako muž, žádný z partnerů není výš. Asis to někde slyšel, kde, to fakt netuším..
V čem se ti to náboženství zdá kruté? Základem křesťanské nauky je láska- k bližnímu, sobě a Bohu. To, že "ve jménu" křesťanství byla v minulosti konána zvěrstva, je vinou konkrétních lidí.. Nemluv mi prosím o upalování čarodejnic atd., je to provařené(a opět zde platí, že to byla vina konkrétních lidí, nauka s tím nemá nic společného).