Hm...tebe to fakt sebralo
 koukám,že se ti až spravedlivým rozhořčením pomíchaly písmenka na klábosnici
 koukám,že se ti až spravedlivým rozhořčením pomíchaly písmenka na klábosnici  

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Jo dělá mi to hrozně dobře, asi bych měl poděkovat, což?S474N píše:Ja bych si to dovolil zakoncit tim, ze se staci rozhlednout, jake prispevky zde dotycny vytvari a vzdyt jde "proti proudu". Zrejme ma nejake potize, ktere touto formou kompenzuje. Tim, ze na nej reagujeme mu vlastne delame dobre.
 Moc nechápu tu ironii, asi sem tě něčím naštval, že? Třeba tím že nesdílím tvůj světonázor nebo tak.. Tak si to kompenzuješ tím že mě urážíš.
 Moc nechápu tu ironii, asi sem tě něčím naštval, že? Třeba tím že nesdílím tvůj světonázor nebo tak.. Tak si to kompenzuješ tím že mě urážíš. 
Asi jsi nečetl nic s teologických pojednání na téma žena vadné semeno muže,žena nástroj ďábla atd.Nastuduj si vyhlášení církve a potom mluv.Zatím cituješ fráze bible a opomíjíš jatka kterým se nic nevyrovná!!!!Neptunus píše:Edelweiss:
Fakt jsem tě nepochopil. Křesťanství uvedlo ženu na stejnou úroveň jako muž, žádný z partnerů není výš. Asis to někde slyšel, kde, to fakt netuším..
V čem se ti to náboženství zdá kruté? Základem křesťanské nauky je láska- k bližnímu, sobě a Bohu. To, že "ve jménu" křesťanství byla v minulosti konána zvěrstva, je vinou konkrétních lidí.. Nemluv mi prosím o upalování čarodejnic atd., je to provařené(a opět zde platí, že to byla vina konkrétních lidí, nauka s tím nemá nic společného).
 Pod záštitou křesťanství se děla zvěrstva nevídaná. Pravda je, že dobrých a záslužných věcí jakbysmet. Problém všeho jsou prostě světské radovánky, jako penízky, sex, majetek a s tím související hamižnost a nenasytnost která dříve nebo později zatemnila hlavu každému církevnímu hodnostáři. Nikdo z nejvyšších fráterníků nikdy nevydržel kázat vodu a nepít víno. Církev prosím, ale očištěnou od veškerého světského břemene, hlavně od majetku a peněz. Potom před milosrdnou církví která se bude starat o nemocné a žebráky smeknu klobouk. A ochotně pár šestáků do klobouku přihodím.
 Pod záštitou křesťanství se děla zvěrstva nevídaná. Pravda je, že dobrých a záslužných věcí jakbysmet. Problém všeho jsou prostě světské radovánky, jako penízky, sex, majetek a s tím související hamižnost a nenasytnost která dříve nebo později zatemnila hlavu každému církevnímu hodnostáři. Nikdo z nejvyšších fráterníků nikdy nevydržel kázat vodu a nepít víno. Církev prosím, ale očištěnou od veškerého světského břemene, hlavně od majetku a peněz. Potom před milosrdnou církví která se bude starat o nemocné a žebráky smeknu klobouk. A ochotně pár šestáků do klobouku přihodím.