Vzniklo doma ...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ještě jedna fotka.
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Re: Vzniklo doma ...
ta hadroska pekna.nekde jsem b videl i z rifloviny coz bylo bomba.jen by mozna chtelo u te krysy vyssi vybrus....at neco taky pridam tak neco do kuchyne.ocel stale 14260 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Zavírák je kalitelná nerez,mosaz,višen.Ten spodní kal.nerez,višen (používám ho tak 15let na vše podle toho vypadá
)

Ta hadrokarta byl první pokus sice byla trochu zkroucená protože sem to moc svěrkama stáh, ale příště si dám majzla, akorát ten výbrus sem taky chtěl udělat vyšší ale bál jsem se ona rychlořezná ocel je docela tvrdá tak sem bál aby se to potom nevylamovalo. A mimo to ten kuchyňák je bomba, mam takovej nějakej taky v plánu ale bude to jednodušší o to že bude ze starý tescomy 

Má to smysl z takové nočníkové oceli? Aby si pak nelitoval práce...
to Trojan: tou nočníkovou ocelí myslíš tu tescomu?
Jojo.. Já tedy nože od tescomy nemam (jen swiba a staré řeznické, jeden japonský) ale nečekal bych žádnou kvalitu. Ale ty sám víš z čeho to děláš 

No spíž než že by byla měkká, tak je to poměrně tvrdá nepoddajná mrcha se kterou se blbě pracuje, to máš fakt asi jednodušší zmáknout to z nějaký nerezovky na ten kuchyňák.
Já vim že to nebud nic moc, ale když mě se ten nůž nechce vyhodit 

...tescoma používá prosimtě co za oceli?? Že jsou kdovíjak tvrdéNomad píše:No spíž než že by byla měkká, tak je to poměrně tvrdá nepoddajná mrcha se kterou se blbě pracuje, to máš fakt asi jednodušší zmáknout to z nějaký nerezovky na ten kuchyňák.
Cold Steel Recon Scout, už se to rýsuje...

Mně se zdá ta rukojeť krátká. Dostat ji do konečného tvaru je pěkná makačka.
To je perspektivou a zkreslením čoček foťáku - je možná o 2 cm delší, než originál.
Tady je fotka z dneška, ještě je na tom dost práce. Koncovka bude celá poťukaná kladívkem, nůž chci v "použitém" looku.

Tady je fotka z dneška, ještě je na tom dost práce. Koncovka bude celá poťukaná kladívkem, nůž chci v "použitém" looku.

Jo, teď je to paráda.
Ještě dvě fotky ze Šumavy