Vzduchovky na auk?n?ch servech ( Aukro atd. )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no vždyť, když ho útočníkovi přiložíš k čelu, nemusí v něm být ani diabolka a je KO.

Re: Vzduchovky na aukčních servech ( Aukro atd. )
K čelu ne, tak 2 cm od čela, to péro potřebuje rozběh... 

- DrobasMirek
To dějají ty diabolky z Příbrami. S JSB by to byla tak polovička.

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
http://aukro.cz/slavia-620-i2185909566.html ala terminator 2
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Tak teď jsem se málem poblil.Jak může někdo tak k....t tak krasné věci. 

"...našel bych snad píst, pružinu a uzávěr" si překládám jako že flinta přijde bez těchto dílů.
Kdyby ty díly měl,tak je k flintě přidá a nafotí už při prodeji.
Kdyby ty díly měl,tak je k flintě přidá a nafotí už při prodeji.
Ta už je na Aukru potřetí. Napoprvé se neprodala,, na podruhé za pár kaček ale byla "funkční", tj měla vnitřek. To si ji někdo koupil na ND a teď chce prodat jen tenhle šunt,
možná válec by za něco stál...

-
Možná by vyšlo líp vyjmenovat co té Slávii nechybí. K použití je tak maximálně lučík spouště, válec a táhlo pístu - a šmitec.
P.S.: Zajímalo by mě, pomocí jakého přípravku se vzduchovka natahovala dokud ještě měla "střeva". Právě jsem zkusil svou S620 chytnout u čepu a natáhnout. Nakonec se mě to i povedlo (nutno podotknout že jsem "přescent" a že mě do 2 metrů moc nechybí - co by dělal nějakej střízlík nevím), ale představa že bych takhle měl vystřelit víc jak 5 ran mě docela děsí...
P.S.: Zajímalo by mě, pomocí jakého přípravku se vzduchovka natahovala dokud ještě měla "střeva". Právě jsem zkusil svou S620 chytnout u čepu a natáhnout. Nakonec se mě to i povedlo (nutno podotknout že jsem "přescent" a že mě do 2 metrů moc nechybí - co by dělal nějakej střízlík nevím), ale představa že bych takhle měl vystřelit víc jak 5 ran mě docela děsí...
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
-
K "vzduchovke" patří půlmetrová vodovodní trubka (na natahování) dodává se za příplatek 

Slávie 634 cal. 5,5 mm + Delta 4x32 AO + JSB Exact
Lov 21 cal. 4.5 (Novalov) + kolimátor RD 40+ JSB Match (zelené)
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Bullpup) + kolimátor Walther Top Point II
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Viper) + Bullet Project 4x32 AOE
Lov 21 cal. 4.5 (Novalov) + kolimátor RD 40+ JSB Match (zelené)
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Bullpup) + kolimátor Walther Top Point II
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Viper) + Bullet Project 4x32 AOE
Teda, vše vedle. Dělal jsem menší debordelizaci a myslel jsem že by se někomu hodila jako set pro zkrácení funkční 620, přišel jsem k tomu před pár lety a pokoušel se renovovat, místo toho jsem ještě funkční díly nabízel ale furt něco je(celkem asi ze 4 ks)
tohle je opravdu vše co mám po ruce, a pač jsem ještě dnes našel spoušť ačkoli jsem si myslel že už žádnou funkční nemám zkusim ji asi zkompletovat. Ten lauf je jediný co teď mam, získáno od člena GS výměnou za jiný díl,
jediný co mam na svědomí je ta pažba a ta vypadala jak po 20 letech stání ve chcánkách v maštali
mam ještě určitě 2 ok.
A k natahování, pokud to jde podobně jak na 630, tam s novou pružinou natáhnu 2ma prsty hned za kostkou, tzn. tu ještě s přehledem, tuhle slávku jsem zkoušel tenkrát bez hlavně- jen s kostkou a to byl teprv mazec.
tohle je opravdu vše co mám po ruce, a pač jsem ještě dnes našel spoušť ačkoli jsem si myslel že už žádnou funkční nemám zkusim ji asi zkompletovat. Ten lauf je jediný co teď mam, získáno od člena GS výměnou za jiný díl,
jediný co mam na svědomí je ta pažba a ta vypadala jak po 20 letech stání ve chcánkách v maštali

A k natahování, pokud to jde podobně jak na 630, tam s novou pružinou natáhnu 2ma prsty hned za kostkou, tzn. tu ještě s přehledem, tuhle slávku jsem zkoušel tenkrát bez hlavně- jen s kostkou a to byl teprv mazec.
Nejde!Prostě NNe
Nevite nekdo co muze byt tohle? CO2 ?
http://aukro.cz/revolver-i2192569516.html
http://aukro.cz/revolver-i2192569516.html