Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Busnell...jsem s ním nadmíru spokojen...12ti stupňové osvícení kříže hlavně oceníš za šera...optika je sklo žádný plast,přesnost vynikající.500ran vystříleno a nepohnula se...zatím.RS píše:Máte někdo skušenosti s tou elektro optikou? Mám možnost koupit levně Bushnell(a) s podsvicením a nevim jestli to má cenu,ale když už to tak necuká tak myslím že by se to dalo. Nevim,poraďte. Dík a mějte se.
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Koupen za bomba cenu....RS píše:ricci35
A za kolik jsi je koupil? Čtu,že máme stejné Hatsany,máš tam ještě pořád to závaži? Ano,četl jsem že jsou vevnitř celoskleněné,můj N.S. 3-9x40 je myslím vevnitř plastový,takže i když mi to tak necuká,myslim si že by bylo lepší koupit kvalitnější optiku. Dík a zatím
Tady máš link,je to aukční server má jich ještě cca 10ks k mání.Víc ti nepomohu.
Kód: Vybrat vše
http://www.aukro.cz/item196967721_puskohled_bushnell_led_6_24x56e.html
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
-
A jéje, tenhle plagiát optiky se tu šíří jak mor. Je to všude po aukcích po desítkách kusech kolem 1000,-Kč.
Pro všechny, už jsem totu někde psal: byla mi vysvětlena malá shoda v názvu BUSHNELL a BUSCHNELL , nevím co z toho je right, ale v katalogu výrobce takový neexistuje
Nadruhou stranu je dobrá zpráva že ho tu někdo má a je sním spokojen
Pro všechny, už jsem totu někde psal: byla mi vysvětlena malá shoda v názvu BUSHNELL a BUSCHNELL , nevím co z toho je right, ale v katalogu výrobce takový neexistuje

Nadruhou stranu je dobrá zpráva že ho tu někdo má a je sním spokojen
Teď když vím co je to za optiku tak se vůbec nedivím.ricci35 píše:Kubo 630 píše:Tak pre upresnenie, aby sa bolo coho chytit.
1. Aku mas optiku?
2. Na aku vzdialenost nastrelujes?
3. Upresni ,,kazda rana ide do ineho miesta" , najlepsi by bol terčik, ak nieje mozne aspon aky rozptyl ti to robi bez toho aby si nejak nastavoval puskohlad, iba aku grupu ti to robi, miesto na terci nezalezi.
Optiku stejnou jak v podpisu (Bushnell 6-24x56E).Nastřeluji na vzdálenost 20m (+/- 1m).Rozptyl je z 5 ran bez zásahu do nastavení cca 8cm,tzn 2cm od černého na 5hod,2hod,7hod,a11hod (na terči).Skutečnost že tak trhám puškou já nevylučuji...ale nezdá se mi to.
Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
mod.100
Zdravím, tak tady už delší dobu čtu vaše názory a vybral jsem si už dříve pro sebe Hatsana mod.100 s Deltou 4x32AO, a teď jen dojít do krámu, ale teď jsem si pár dní dopisoval s prodejnou Arms-CZ o vzduchovkách Diana, poslali mi katalogy a pak i ceník a líbí se mi, ale ceny jsou trošku mimo pístovky a za tu cenu je CZ200, ale nemáte s nima nějaký zkušenosti? sjížděl jsem tady všechny fora o vzduchovkách, diabolkách, střílení domácích škůdců
a nic.... díky za názor

Re: mod.100
tym s nimi myslis vzduchovky Diana alebo ten obchod? Ten obchod sledujem uz vyse pol roka, kedy sa konecne uracia dat na svoju web stranku sortiment tych vzduchoviek Diana aj s cenami (pokukujem po modele 46) ale nejako sa stale neracia, a prosit sa o nieco co by malo byt samozrejme ked su udajny vyhradny distributor ci dovozca znacky Diana, nemienim...
celkovo uz nejaku dlhu dobu nie su schopny svoju web stranku naplnit tovarom co ponukaju... co si o nich potom mysliet...
co sa vzduchoviek Diana (v zahranici predavane aj pod znackou RWS) tyka, tak po precitani zahranicnych for su na ne len same chvaly, kvalita vyborna, aj vykon, aj presnost, len ta cena...
ako priameho konkurenta kvalitou ale aj cenou je povazovany Weihrauch
celkovo uz nejaku dlhu dobu nie su schopny svoju web stranku naplnit tovarom co ponukaju... co si o nich potom mysliet...
co sa vzduchoviek Diana (v zahranici predavane aj pod znackou RWS) tyka, tak po precitani zahranicnych for su na ne len same chvaly, kvalita vyborna, aj vykon, aj presnost, len ta cena...
ako priameho konkurenta kvalitou ale aj cenou je povazovany Weihrauch
Kvalita odpovídá ceně, to si každý musí rozmyslet, co chce.
Hatsany se s tím rovnat nemůžou.
Ta 46-ka vypadá opravdu dobře. Mi se líbí 54 airking nebo ta 300R.
Hatsany se s tím rovnat nemůžou.
Ta 46-ka vypadá opravdu dobře. Mi se líbí 54 airking nebo ta 300R.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Hatsan
Myslel jsem zkusenosti s Dianama,ale jak to ted porovnavam tak budu asi jen slintat,asi jsou skvělé,ta cena je vysoka,ani ale nejde o ty penize,když by to přinašelo radost,ale ze za ne muže být něco o kus lepší (teda doufam ze větrovky jsou lepší,Dianu jsem v ruce nikdy neměl) stejně by doma koukali asi divne,uz ted tu mam dve vzduchovky a cekam na Hatsana 

- TELESCOPIC
Ahoj, taky ty Diany sleduju už docela dlouho... jsou to krasný zbraně. Bendisi, jestli ti poslali aktuální katalog a ceník v elektronické podobě, nemohl by jsi mi to prosím taky přeposlat? Byl bych vděčný... Měl bych celkem zájem o ňáký kousek s bočním natahováním, případně s multishotem... Co se týče ceny, uvádí se, že se to rozmezí pohybuje od 3500 do 22000, ale konkrétní ceny modelů neznám.
Diana
Ok,tak az budu zitra v praci tak pošlu,ja tak coural po netu a moc informaci o Dianách jsem právě nenašel,a tak jsem si vzpomněl na ten special střelecke revue,kterej mi uplně nezaujal,ale někaky info tam bylo,o Hatsanech prakticky nic a o Dianach trošku, tak jsem začal mailíkovat.