Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a
Pred chvilkou som si bol vonku zastrielat a doma som nasiel dve sampusky od silvestra, tak som sa rozhodol ze testnem Hatsana. Prvu sampusku som dal na 50m a prvou ranou som ju roztrieskal. Druhu som polozil na jej miesto ale posunul som sa na koniec domu a tak som od nej bol na 63m. Aj tuto som poslal do vecnych lovist po prvej rane
Podla mna celkom slusne. Este prikladam foto plechu (hlinik-0,8mm) na 30m

Ta láhev, to je docela impozantní výkon. Ona šampuska už je docela kousek skla
a je hodně pevná (já se jednou pokoušel takovou láhev rozbít o stůl po vzoru akčních hrdinů
. Stůl byl na hadry, já měl ruku vyklepanou jak po flámu a flaška držela a držela
. Nakonec jsem ji ze vzteku vzal šutrem
).

Naposledy upravil(a) Slim Jim dne 06 led 2007 18:25, celkem upraveno 2 x.
Žádná zbraň není přesnější, než jí dovolí střelec.
a
Sampuska je najvhodnejsia na test, pretoze ma najkvalitnejsie sklo. Flasa sa nikdy nepouzije dvakrat. Aj ked ju vykupia, znova ju roztavia a robia novu, lebo keby plnily do pouzitych, tak hrozi ze majitelovi doma spadla a vznikla prasklinka volnym okom neviditelna. Po opetovnom naplneni by ju mohlo roztrhnut, a to si vyrobcovia na seba nezoberu. Takze ak niekto doma ma sampusku, tak testnite vzdusu pre porovnanie.
a
Ak zas najdem nieco zaujimave na prestrelenie tak rad zdokumentujem
Uz mi ustupuje horucka takze mozno v najblizsej dobe pribudne aj nejaky ten nastrel, predsa s teplotou 39,5 sa mieri blbo, ciel sa pohybuje 
PS: Strelivo jedine co som zohnal, cize Gamo Pro Magnum. Tvrdost dobra, no JSB by mohli v presnosti este napomoct. Aj tak sa s nimi a Hatsanom dostanem na 22m pod 15mm. Nic moc, no kvalitnejsie diabolo by urobilo svoje. Zazial zhanam

PS: Strelivo jedine co som zohnal, cize Gamo Pro Magnum. Tvrdost dobra, no JSB by mohli v presnosti este napomoct. Aj tak sa s nimi a Hatsanom dostanem na 22m pod 15mm. Nic moc, no kvalitnejsie diabolo by urobilo svoje. Zazial zhanam
Pružina Hatsan
Zdravím pánové,nerad vstupuji do debaty,nikdo mě tu nezná,ale já volal do Kozapu (je to asi týden)a ta pružina co o ní tak dlouze debatujete,se dá objednat jako náhradní díl a je to totálně bez problému.Trochu se zbraním věnuji,ale se vzduchovkama moc zkušeností nemá,tak že se učím a zjištuji
Jak vidím,tak úspěšně 

a
Ano je to ona. Mam len tusenie ze je to z Gama. Ale istota tu nieje.
Na H100 je lišta na optiku po celé délce pouzdra pístu přišroubovaná několika šroubky.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele: