JPS píše:Pánové, nedá mi to neudělat menší průzkum: (třeba ústící v otevření podobného zařízení)
1) Střelnice krytá nebo pod širým nebem?
2)počet a vybavení pozic? (stolek,židle, leh, pult..?)
3)dostřel? (25, 30, 35...?m)
4)otvírací doba? (pouze večery, pouze víkendy...?) co by Vám nejvíc vyhovovalo?
5)!Jak často byste podobné zařízení navštěvovali?
6)!Kolik byste byli ochotni zaplatit za hod. vstup?
7) Terčová zařízení? ( papír stav. vzd., plech-field, sklopky..)

přidružená prodejna?
Díky za rady, nápady, inspirace, fotky, cokoliv k tomuto tématu!
Osobně mi přijde absurdní, že v milionovém městě podobná věc neexistuje.
Předpokládám, že pro většinu je zásadní cena. Protože se na střelnici nechce nikdo honit a počítat minuty, bylo by důležité provozovat střelnici v nějakém "sdíleném" režimu, jak to býva v PB. Cenu stanovit za odpoledne nebo večer a nikoliv za hodinu. Několik lidí kecá a předává si zkušenosti, někdo jiný střílí, někdo jiný griluje - přitom běží čas a stejně se všichni prostřídají. Proto provoz střelnice třeba za 100Kč za odpoledne by byl asi pro každého zajímavý. Jenže to znamená, počítat. Např. dorazí na odpoledne 25 lidí, kteří se krásně prostřídají a zaplatí celkem 2.500Kč. K tomu si každý dá nějaké jídlo a pití a pokud by každý utratil 200Kč a z toho byl zisk 50/os, tak je to 1.250Kč. Celkem tedy výdělek za jedno odpoledne 3.750Kč. Dnes je to samý zlatokop, takže pokud někdo začne v tomto podnikat, tak budu velmi rád.
Já bych preferoval střelnici venku s přístřeškem. Stolek i židli si klidně přinesu

.
Dostřel 50m, otvíračka navečer a víkendy. Chodil bych 1-2x týdně.
Vlezné za večer 50Kč, za víkendové odpoledne 100Kč.
Počet drah 8
Mohl by se prodávat vzduch do větrovek, aby se nemusely tahat vlastní láhve.
Dráha nemusí být dedikovaná pro jednoho střelce, klidně bych se střídal v průběhu dne.
Terče můžou být klidně sdílené, to znamená spousta papírových terčů a každý si pro sebe nějaký konkrétní vybere + sklopky.
Mohl by někdo vařit kafé, udělal nějaký párek, klobásy .. Nebylo by ani špatné prodat třeba nějaké maso a klobásy a umožnit grilování na venkovním grilu.
V podstatě to co je v PB zadarmo, pokud bude legálně v Praze, tak mi to ušetří spostu času a peněz za dopravu jinam a tyto peníze rád pustím na střelnici.