vzduchovka slavia 631 vs GAMO Shadow 1000
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
O vzduchovkach jsem zde vse procet,ale vsude se pise jen o vzduchovkach GAMO.Rozhoduji se mezi Slavii 631 a GAMO Shadow 1000.Pro sim kdo je vlastnite napiste sve nazory.dekuji....
re:vzduchovka slavia 631 vs GAMO Shadow 1000
Měl jsem Slavii 631, teď mám Gamo CF-30(s pevnou hlavní). Když jsem koupil vzduchovku Gamo CF-30, byl jsem zklamaný,protože se sílou na tom byla snad hůř než Slavie. Přesnost je přece jen o něco lepší než u Gamo vzduchovek se sklopnou hlavní( Hunter 440..).Pes je zakopán v tom, že všechny Gamo vzduchovky mají perforovaný píst, aby střela neměla moc velkou energii. Já to vyřešil koupí originálního pístu(neperforovaného)-do 200Kč a je to o hodně lepší. O dost silnější než Slavie. Navíc se mně momentálně vyrábí silnější pružina,kterou sem si dal vyrobit na zakázku v pružinárně. Myslím, že z toho vymačknu celkem slušnou energii, snad i přesnost. Nechal jsem si udělat 2 kusy, takže jeden bych vám případně mohl prodat-kolem 100Kč. Zkrátka koupíte-li Gamo vzduchovku, můžete z ní za nějakých 300Kč udělat slušnou airgun.
S tim pistem sem to uz taky slysel.Asi pujdu do ty GAMO.Uvidim jak bude chodit.S tou pruzinou to zni lakave,ale nejdriv skusim jenom ten ten pist.
Takze, zdravim... myslim ze je uz nacase Vam oznamit jednu zalezitost s ktorou zo svojej Gamo spravite vaznu buchacku!Som majitelom Hunter 440. Osobne som s nou spokojny ale ono aj Gamo ma svoje chyby.. Po case sa zacne kyvat hlaven ... to viem vyriesit ... a teraz k veci ... ako prekonat 22J? hm.. je to jednoduche ..az moc! ak by to niekoho zaujimalo rad vysvetlim...
Je to velmi jednoduche .. vezmete svou Gamovku a hodte ji po cili
.. bude to nejen prekonanych 16J, ale bude to i presnejsi, nez z ni strilet 

Nebo jeste lepe... sehnat velkou leteckou gumu.. upnout mezi dva stromy.. a milou GAMOfku vystrelit jako z praku
)) To je sila!!

I ty ftipálku...
Na tom neni nic humorneho. Naopak.. ja docela plakal kdyz sem GAMO mel.
Tak jak překonat těch 22 J ? Mě by to zajímalo docela dost 

Uz sem rikal jak, upnout flintu mezi stromy a vystrelit jako prakem!
Re: re:vzduchovka slavia 631 vs GAMO Shadow 1000
dobrý den,Anonymous píše:S tim pistem sem to uz taky slysel.Asi pujdu do ty GAMO.Uvidim jak bude chodit.S tou pruzinou to zni lakave,ale nejdriv skusim jenom ten ten pist.
take uvazuji o koupi tehle zbrane-GAMO Shadow 1000.
chtel jsem se jen zeptat, jestli uz ji mate a jake z ni mate prvni dojmy??
prosim napiste
dik
CO ZNAMENÁ PERFOROVANÝ PÍST A KDE JDE SEHNAT ORIGINÁL? DÍKY MOC TOMAnonymous píše:Měl jsem Slavii 631, teď mám Gamo CF-30(s pevnou hlavní). Když jsem koupil vzduchovku Gamo CF-30, byl jsem zklamaný,protože se sílou na tom byla snad hůř než Slavie. Přesnost je přece jen o něco lepší než u Gamo vzduchovek se sklopnou hlavní( Hunter 440..).Pes je zakopán v tom, že všechny Gamo vzduchovky mají perforovaný píst, aby střela neměla moc velkou energii. Já to vyřešil koupí originálního pístu(neperforovaného)-do 200Kč a je to o hodně lepší. O dost silnější než Slavie. Navíc se mně momentálně vyrábí silnější pružina,kterou sem si dal vyrobit na zakázku v pružinárně. Myslím, že z toho vymačknu celkem slušnou energii, snad i přesnost. Nechal jsem si udělat 2 kusy, takže jeden bych vám případně mohl prodat-kolem 100Kč. Zkrátka koupíte-li Gamo vzduchovku, můžete z ní za nějakých 300Kč udělat slušnou airgun.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Perforovany znamena legalni, originalni znamena nelegalni ..tomas-v píše:CO ZNAMENÁ PERFOROVANÝ PÍST A KDE JDE SEHNAT ORIGINÁL? DÍKY MOC TOMAnonymous píše:Měl jsem Slavii 631, teď mám Gamo CF-30(s pevnou hlavní). Když jsem koupil vzduchovku Gamo CF-30, byl jsem zklamaný,protože se sílou na tom byla snad hůř než Slavie. Přesnost je přece jen o něco lepší než u Gamo vzduchovek se sklopnou hlavní( Hunter 440..).Pes je zakopán v tom, že všechny Gamo vzduchovky mají perforovaný píst, aby střela neměla moc velkou energii. Já to vyřešil koupí originálního pístu(neperforovaného)-do 200Kč a je to o hodně lepší. O dost silnější než Slavie. Navíc se mně momentálně vyrábí silnější pružina,kterou sem si dal vyrobit na zakázku v pružinárně. Myslím, že z toho vymačknu celkem slušnou energii, snad i přesnost. Nechal jsem si udělat 2 kusy, takže jeden bych vám případně mohl prodat-kolem 100Kč. Zkrátka koupíte-li Gamo vzduchovku, můžete z ní za nějakých 300Kč udělat slušnou airgun.
Sidewinder píše:Perforovany znamena legalni, originalni znamena nelegalni ..tomas-v píše:CO ZNAMENÁ PERFOROVANÝ PÍST A KDE JDE SEHNAT ORIGINÁL? DÍKY MOC TOMAnonymous píše:Měl jsem Slavii 631, teď mám Gamo CF-30(s pevnou hlavní). Když jsem koupil vzduchovku Gamo CF-30, byl jsem zklamaný,protože se sílou na tom byla snad hůř než Slavie. Přesnost je přece jen o něco lepší než u Gamo vzduchovek se sklopnou hlavní( Hunter 440..).Pes je zakopán v tom, že všechny Gamo vzduchovky mají perforovaný píst, aby střela neměla moc velkou energii. Já to vyřešil koupí originálního pístu(neperforovaného)-do 200Kč a je to o hodně lepší. O dost silnější než Slavie. Navíc se mně momentálně vyrábí silnější pružina,kterou sem si dal vyrobit na zakázku v pružinárně. Myslím, že z toho vymačknu celkem slušnou energii, snad i přesnost. Nechal jsem si udělat 2 kusy, takže jeden bych vám případně mohl prodat-kolem 100Kč. Zkrátka koupíte-li Gamo vzduchovku, můžete z ní za nějakých 300Kč udělat slušnou airgun.

Perforovany znamena v tomto pripade s dirkou.
Originalni pist zakoupis v prodejne se zbranemi.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: