vzduchovka QB 57 ra?e 4,5mm
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravim Nasiel som na aukre tuto vzduchovku.A Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti z QB57 tu je link na aukro http://www.aukro.cz/show_item.php?item= ... esl%C3%A1n
Pro mrafeec:
Vzduchovky se dají rozdělit do několika tříd podle ceny a kvality.
Tady je pár příkladů(od nejlepších po nejhorší)
:
1.)Air Arms, Weihrauch, CZ200S i T
2.)Diana
3.)Hatsan
4.)Gamo
5.)Slavia 630/631/634
.................................
6.)různé QB-čka, Norconie, které raději vůbec nekupovat, vyjímka pro QB 78, jinak některé životu a zdraví nebezpečné.
Tak si vyber, do které kategorie patříš.Pokud skupiny vzduchovek podle kvality vymyslí někdo lépe, tak budu rád.
Vzduchovky se dají rozdělit do několika tříd podle ceny a kvality.

1.)Air Arms, Weihrauch, CZ200S i T
2.)Diana
3.)Hatsan
4.)Gamo
5.)Slavia 630/631/634
6.)různé QB-čka, Norconie, které raději vůbec nekupovat, vyjímka pro QB 78, jinak některé životu a zdraví nebezpečné.

Tak si vyber, do které kategorie patříš.Pokud skupiny vzduchovek podle kvality vymyslí někdo lépe, tak budu rád.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Tak to navrhněte sami, já jsem osobně vše nevyzkoušel, určitě víte víc.Samozřejmě jsem čekal že mě budete ........, ale to neřeším.Když napíšu že Slávie je lepší než Gamo a Hatsan nebo jakkoli jinak, vždy se najde odpůrce, s tím nikdo nic neudělá.

Erix
můžeš napsat, že Slavia 630 je lepší než Gamo XXXX - model, který je všeobecně horší, než S630
nebo, že Hatsan mod 100 je lepší než S624
nebo to rozdělit podle poměru cena/výkon
tyhle žebříčky jsou podle mě nic neříkající - jsou vzduchovky špatné - o kterých se to ví, pak jsou vzduchovky výborné - o kterých se to ví, a pak jsou ty, které jsou pomyslně na stejné úrovni, lidi si na ně stěžují i je chválí, ale kupují je
pro člověka, co hledá vzduchovku do 5000 by byl žebříček jiný než pro někoho s rozpočtem 20000 , tohle rozdělení nemá smysl
Slavia je nejlepší!
nebo, že Hatsan mod 100 je lepší než S624
nebo to rozdělit podle poměru cena/výkon

tyhle žebříčky jsou podle mě nic neříkající - jsou vzduchovky špatné - o kterých se to ví, pak jsou vzduchovky výborné - o kterých se to ví, a pak jsou ty, které jsou pomyslně na stejné úrovni, lidi si na ně stěžují i je chválí, ale kupují je

pro člověka, co hledá vzduchovku do 5000 by byl žebříček jiný než pro někoho s rozpočtem 20000 , tohle rozdělení nemá smysl
Slavia je nejlepší!

Pro Kernel:
Ty jsi to konečně rozsekl.
Slávia je pro mě také dobrá vzduchovka, osobně značce Hatsan ani Gamo neveřím, ale také netvrdím, že jsou špatné.Správně jsi uvedl, že je to věcí názoru.Každý má jiné požadavky ......Beru, ten žebříček je blbost, tak se omlouvám.
Pouze si dávejte tedy pozor na ty nebezpečné čínské vzduchovky. 
Ty jsi to konečně rozsekl.

Erix
- TELESCOPIC