vzduchovka qb 36-2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Neni to ako bežná čína (za toľko peňazí...),je kus vymakanejšia,poistka na zatvorenie spodnej naťahovacej páky,poistka pred výstrelom,všetko pod lučíkom.Váha 3,2 kg, úsťová rýchlosť 200 m/s,inak všetky charakteristické znaky číny.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
foto QB36-2 a QB88,přemýšlím kterou,líbí se mi obě 

Naposledy upravil(a) alobal dne 28 led 2008 19:25, celkem upraveno 1 x.
Tak už ji mám.Pocity spíše smíšené.
Musel jsem ji celou rozebrat a vyčistit,byla plná nějakého sajrajtu asi ještě z výroby.Na zpracování jde vidět že je z čínské produkce,ale ujde to
Co mě celkem překvapilo že má kožené těsnění pístu,ale to už jsem vyměnil
Střílí celkem dobře a výkonnově na tom taky není nejhůř,2 cenťákové prkno prostřelí bez problému,spočítal jsem že tlačí 52 kubických cm vzduchu,max. výkon ve 4,5mm teoreticky asi okolo 20J.Teď ji mám zase rozebranou a nechávám si udělat nový píst,protože ten co tam dali je vyložený hnus,vyválcovaný svařený plech.......fuj.Spoušť nejde nastavit ani náhodou,jedině vyměnit pružinku,dobré je že má automatickou pojistku a záchyt táhla v zadní poloze takže nehrozí úraz prstů při nabíjení diabolky jak jsem tady někde viděl na fotkách u tohoto typu zbraně
Časem dodám i nějaké foto.

Vyšla na 4k,nedalo mě to a tak jsem šel udělat ještě nějaké foto 
Hmmmm nejdou přidat
V papírech od výrobce má psané: váha 3,7 kg 4,5mm 260m/s 5,5mm 190m/s to co píše risopepi platí pro QB36-1.Věřím tomu že to tak lítá jen to péro má 380 mm na délku.

Hmmmm nejdou přidat

V papírech od výrobce má psané: váha 3,7 kg 4,5mm 260m/s 5,5mm 190m/s to co píše risopepi platí pro QB36-1.Věřím tomu že to tak lítá jen to péro má 380 mm na délku.
Naposledy upravil(a) alobal dne 28 led 2008 19:23, celkem upraveno 1 x.