Vzduchovka Hatsan-nic lepsiho neexistuje
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ani ja som nemohol vytocit ten imbus, no ak mas kvalitne naradie a ten kluc ti tam sedi dobre tak len tahaj a tahaj, imbus je pevny. A ktej optike, mnohy sa my hovoria ze je to cudne, no ked tu moju videl dnes puskar ( 55 S ) tak povedal ze to urcite nieje zbytocne. Vyuzi potencial tejto vzduchovky, ja mam na svojom Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Jinak k Hatsanu, neměl jsem v ruce, nestřílel jsem. CZ200S se nevyrovná už jen z principu lámačka/větrovka, ale pokud vím, tak Kubajzz v jinym threadu zveřejnil docela zajímavý nástřely s tou jeho 105kou. Jinak tuším v prvním kole soutěže bylo právě se vzduchovkama Hatsan a Gamo dosaženo dost slušných výsledků (povětšinou lepších než S631, neřkuli S634) Já osobně střílím se svou 10 let starou S631 na 30m krabičky od sirek naprosto pravidelně a to mám ještě shit optiku CZUB. Znám Andyho heslo že nejlepší vzduchovka je malorážka, ale proč tyhle zbraně neustále tak podceňujete? Když si někdo koupí Hatsana 40 a Deltu 4 x 30Ao celkem za 3500 a pak si střílí pro zábavu řekněme do 50m tak proč ne. Někomu se prostě nechce dát přes 15000 za větrovku, bombu a super opriku k tomu a věnovat se ladění a tak.
re hatsan
Hatsan je atraktivní hračka pro ty co nemají zbrojní pas. Ve vzhledu nemá konkurenci ,akorát ty mířidla by se lépe hodily na nějakou vojenskou pušku.Jsou sice vzhledově efektní ,ale ta tlustá zakulacená muška je potíž.Když člověk míří na 10 m na terč ,tak ten černý střed v podstatě nevidí.
Hail And Kill !
v stoji ale s oporou, a ked mierim na kruh o rozmere 1 korunacky a diabolka skonci asi 7 cm nadnou tak z toho usudim ze o presnosti sa neda hovorit, no dnes som svoju vzduchnu vycistil, vymenil tesnenia, pruzinu + pet tuning a som s pokojny , sila presnost moze byt...zajtra to nastrelim ako ma byt a mozno pridam nejake terce,
takze pusylala, ak si myslis ze som zaciatocnicky buzerantik tak si na omyle, viem kedy mi vzduchna striela dobre a kedy zase nie,
nie som profesional, ale na druhej strane niesom ani zaciatocnik, ktory si vcera kupil vduchovku a pise o niecom o com nema ani paru...
takze pusylala, ak si myslis ze som zaciatocnicky buzerantik tak si na omyle, viem kedy mi vzduchna striela dobre a kedy zase nie,
nie som profesional, ale na druhej strane niesom ani zaciatocnik, ktory si vcera kupil vduchovku a pise o niecom o com nema ani paru...
To dodino147
Tak já mám Hatsana 105x a na 12 metru ve stoje bez opory s ním trefuju kruh o pruměru 5 cm. Jelikož má dost hrubé mířidla (muška je moc tlustá a má špatný tvar,člověk neví kde míří) . Možná by to chtělo aby jsi zkusil jiný druh diabolek,já používám Gamo Pro Match. Zkoušel jsem Pro Hunter ,ale jsou to šmejdy které měly rozptyl jak brokovnice. Zkus jiné střelivo.
Hail And Kill !
Souhlas
Souhlasím... Přesnos se nedá pozusovat ve stoje... Také nevěřím, že nastřílíš to samé ze stoje i ze stabilní polohy-sed třeba s bagem...
To, že Ti to šlo 7cm nad to, kam si mířil může být i tím, že si měl špatně seštelovanou optiku

To, že Ti to šlo 7cm nad to, kam si mířil může být i tím, že si měl špatně seštelovanou optiku

Cogito ergo armatus sum.
dobre chlapci, mate pravdu musim uznat,
priznam sa ze v leze s oporou som este nestrielal, tak som ticho...
a to ze mi to strielalo 7 cm nad, nebolo otikou pretoze druha rana sla povedzme 4 cm pod ciel, cize tak...ale vcera som vzduchnu precistil pomenil co sa da, a myslim si ze je to lepsie, este som to poriadne netestoval ale , citim to v kostiach ze to bude dobre
chlapci peace on you ...
priznam sa ze v leze s oporou som este nestrielal, tak som ticho...
a to ze mi to strielalo 7 cm nad, nebolo otikou pretoze druha rana sla povedzme 4 cm pod ciel, cize tak...ale vcera som vzduchnu precistil pomenil co sa da, a myslim si ze je to lepsie, este som to poriadne netestoval ale , citim to v kostiach ze to bude dobre

chlapci peace on you ...