Vzduchovka do 5 tis?c.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj lidi, jsem tady novej a schánim nějakou vzduchovku do 5000,- Mám starou Slávii 620 a jsem s ni nad míru spokojen....Mám ji po tátoj a šlape jak švícarský hodinky. Ale koukám po něčem novém, silnějším. Mohli byste mi něco doporučit, koukal jsem po Gamo a Hatsan, ale ty názory na forech me trochu odradily. Tak pred 3 roky me nabízeli v obchode kousek od nás novou Dianu za 4500,- Nevim jakej to byl typ ale mela pevnou hlaveň a natahovala se pákou pod hlavní. A úsťová rychlost byla 220m/s. Přemejslim taky o CZ.
A nevíte náhodou jestli se daji Diany nejak vylepšovat, lepsi pruzina a tak???
Dik za rady.
A nevíte náhodou jestli se daji Diany nejak vylepšovat, lepsi pruzina a tak???
Dik za rady.
Koukam že lepsi je asi dražší a kvalitnější vzduchovka s menší energijí, a upravit ji než nadupaná levná. Jde mi spíš o spolehlivost, abych nemusel každej měsíc něco opravovat a kupovat. Ale síla a přesnost jsou na druhém místě, no a na třetim je značka a materiál pažby. No a kompromis je cena okolo 5000,-
S dovolením lehce odbočím od daného tématu... Půjčil jsem si S 631, střílela za roh, tak jsem ladil hledí, až jsem zalomil šroub. Tak jsem vyrazil do obchodu (je fakt že věcí měli hodně) a koupil jsem celou sestavu hledí. Ale cena mě zaskočila - 506,- Kč, jeví se mi to jako hodně... Nemáte představu kolik stojí u vás? Nicméně jsem to koupil - majitel už chtěl Slávku vrátit...Voris píše:Kup Slávku. Přesnost, kvalita, tradice. Když už se něco po letech podělá, zajdeš do nejbližšího obchodu zbraněmi a náhradní díly dostaneš za pár korun.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
A co si koupit co2 treba Radu ? Neni to vzduchovka ale cočko uznávám.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
To je obrazně řečeno.....
Jen jsem tim chtěl dát najevo že nechci CO2.
No takova straka nebo veverka na česneku......Hmmm
Jo kdyz jsme u tech zbrani za 5000,- je možne sehnat nějakou nad 16J, ZP neni problem.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s firmami: Geox a Norica. Díky.

No takova straka nebo veverka na česneku......Hmmm
Jo kdyz jsme u tech zbrani za 5000,- je možne sehnat nějakou nad 16J, ZP neni problem.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s firmami: Geox a Norica. Díky.