Vzduchovka do 5 tisíc.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				jakub69
Ahoj lidi, jsem tady novej a schánim nějakou vzduchovku do 5000,- Mám starou Slávii 620 a jsem s ni nad míru spokojen....Mám ji po tátoj a šlape jak švícarský hodinky. Ale koukám po něčem novém, silnějším. Mohli byste mi něco doporučit, koukal jsem po Gamo a Hatsan, ale ty názory na forech me trochu odradily. Tak pred 3 roky me nabízeli v obchode kousek od nás novou Dianu za 4500,- Nevim jakej to byl typ ale mela pevnou hlaveň a natahovala se pákou pod hlavní. A úsťová rychlost byla 220m/s. Přemejslim taky o CZ. 
A nevíte náhodou jestli se daji Diany nejak vylepšovat, lepsi pruzina a tak???
Dik za rady.
		A nevíte náhodou jestli se daji Diany nejak vylepšovat, lepsi pruzina a tak???
Dik za rady.
- 
				jakub69
- 
				Dírus
- 
				jakub69
Koukam že lepsi je asi dražší a kvalitnější vzduchovka s menší energijí, a upravit ji než nadupaná levná. Jde mi spíš o spolehlivost, abych nemusel každej měsíc něco opravovat a kupovat. Ale síla a přesnost jsou na druhém místě, no a na třetim je značka a materiál pažby. No a kompromis je cena okolo 5000,-
			S dovolením lehce odbočím od daného tématu... Půjčil jsem si S 631, střílela za roh, tak jsem ladil hledí, až jsem zalomil šroub. Tak jsem vyrazil do obchodu (je fakt že věcí měli hodně) a koupil jsem celou sestavu hledí. Ale cena mě zaskočila - 506,- Kč, jeví se mi to jako hodně... Nemáte představu kolik stojí u vás? Nicméně jsem to koupil - majitel už chtěl Slávku vrátit...Voris píše:Kup Slávku. Přesnost, kvalita, tradice. Když už se něco po letech podělá, zajdeš do nejbližšího obchodu zbraněmi a náhradní díly dostaneš za pár korun.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
A co si koupit co2 treba Radu ? Neni to vzduchovka ale cočko uznávám.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- 
				jakub69
- 
				epetr2008
- 
				jakub69
To je obrazně řečeno.....  Jen jsem tim chtěl dát najevo že nechci CO2.
  Jen jsem tim chtěl dát najevo že nechci CO2. 
No takova straka nebo veverka na česneku......Hmmm
Jo kdyz jsme u tech zbrani za 5000,- je možne sehnat nějakou nad 16J, ZP neni problem.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s firmami: Geox a Norica. Díky.
			 Jen jsem tim chtěl dát najevo že nechci CO2.
  Jen jsem tim chtěl dát najevo že nechci CO2. No takova straka nebo veverka na česneku......Hmmm
Jo kdyz jsme u tech zbrani za 5000,- je možne sehnat nějakou nad 16J, ZP neni problem.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s firmami: Geox a Norica. Díky.