VZ 58 upgrade, doplnky k CZ 585 /CZH2003
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
helou tak už jsem taky majitelem Hermexe a hnedka na úvod se chci zeptat,jestli jste si někdo nedělali novou povrchovku na zbrani do černa .Jakj druh barvy použít aby vydržela co nejdéle.
Pak mam druhej problem a to že se mi zachytává nosič závěrníku o spouštovej mechanizmus ,přesněji o ten plíšek co je přímo přidělaný na spoušti s kulatou hlavičkou (zdá se mi že je tam nějak silné pérko nebo co)

Pak mam druhej problem a to že se mi zachytává nosič závěrníku o spouštovej mechanizmus ,přesněji o ten plíšek co je přímo přidělaný na spoušti s kulatou hlavičkou (zdá se mi že je tam nějak silné pérko nebo co)

Ten "plíšek" je přerušovač. Ano stává se to, je to častou příčinou hermexefektu, taky mě to dělalo (když jsem tam narval triggerstop). Jal jsem se to odstranit a ubrušoval jsem ho , až jsem ho ubrousil moc a udělal z toho opakovačku. Tak jsem to vyvařil a znova ubrušoval, měl jsem asi 30x rozdělanej spoušťák, ale podařilo se a je to OK. je to piplačka, ale dá se to zbrousit, ale hlavně opatrně, ať neskončíš jak já 
Pochopitelně to musíš na filcáku pořádně vyleštit a vyleštit i spodek nosiče závorníku.

Pochopitelně to musíš na filcáku pořádně vyleštit a vyleštit i spodek nosiče závorníku.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
já jsem si to nechal napsat na sport, ale mylsím že je to úplně šumák. Když k tobě přijde grázl a bude tě ohrožovat tak je fuk jestli ho smázneš zbraní, která měla vydanou nákupku na sport nebo na obranu.
Já píšu u všech zbraní na sport (teda kromě malé pistole a revolveru který nosím), protože radši je budu mít vedený jako sportovní, než aby nějakýho kreténa napadlo změnit zákon a sebrat zbraně okupený za účelem ochrany osob a majetku. Sice je to blbost, ale ani bych se tomu nedivil.
Já píšu u všech zbraní na sport (teda kromě malé pistole a revolveru který nosím), protože radši je budu mít vedený jako sportovní, než aby nějakýho kreténa napadlo změnit zákon a sebrat zbraně okupený za účelem ochrany osob a majetku. Sice je to blbost, ale ani bych se tomu nedivil.
Cz858 Tactical, u nás v Českých Budějovicích mi nechtěli napsat na obranu života,majetku ještě se mi vysmáli že to snad nemyslím vážně...atd. Mám ho jen na sportovní účely, nechtěl jsem se hádat, i když vím že podle zákona o zbraních a střelivu mám na to právo. Dnes, být tebou bych to nechal být jak to je.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: