2 Radavar, tentokrat to nebylo v reakci na Tebe, ( volem mne nazval jeden hrdý majitel pistole Lov21 ) Osobně píšu své subjektivně objektivní názory

, jen že jsem onoho Walthera měl doma.... Více méně co se může na větrovce podělat ? U FX čínské manometry

u AA pružinka která posunuje bubínek, u Waltherů měly problém s kartušema, HW kdysi nějakej problém s QuicFilem ( ten vyřešily ale nejiteligetněji jak mohli ), BSA radši zavrhlo manometr, Logun měl problémy se závěrem a sadou těsnění . Takže je fakt že každá flinta budemít nějaké mouchy ( i na FWB jsem narazil na webu s nějakým problémem )
Mně se na tom Waltheru prostě vyloženě nelíbila ta pažba, prostě papundekl.
Cz200 není špatná puška sám jsem ji rok měl ... ale je to junior rifle - s tím nic nenaděláme. Radši jednoranku ve dřevě než něco co je na půli cesty .... Doporučovat Cz200S ( nebo F ? ? ? ) prostě s celopažbou nemůžu z jednoho důvodu - nemá manometr takže bude potřebovat plnění s hadici a manometrem .... nojo ale nemyslíte si že v balení k pušce je snad QuicFill koncovka ....
ne není .... musí se plnit jako klasická kartuše u Cz200 .... ale jak nabastlíte manometr do cesty ???
AHA tak trošku grosse problem , jednomu majiteli jsem to vyřešil že jsem mu objednal female konektor a vyrobil QuicFill ( vyšlo ho to na 1700 za hadici + 15 liber za konektor )
Takže Cz200S v celopažbe 10000 + 2800 nabíječ + 1700 hadice + 450 konektor , a jsme na ceně 14950 a má pušku o podle mně podstně menších užitných vlastnostech než když si koupí hotovou dospělou pušku a je mně jedno jestli BSA nebo AA nebo FX to je mi fakt celkem putna....
Add FX T12 v ruce jsem ji neměl. Takže nemůžu posoudit.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků