No jo, predator je neomylný...

Já mám P22 pro radost, na bouchání na plechovky a aby si z toho práskal i můj mladej, a to mi ta pistolka bohatě splňuje. Prvních 100 ran potřebovala sem tam "nakopnout", ale teď chodí k mé naprosté spokojenosti. Když mi vydrží 10000 ran tak vydrží, když vydrží 20000 budu jen rád, ale s tím jsem si ji nekupoval.
A sem tam si ji beru "na výlet" když se mi nechce tahat RAMIk. A vůbec nemám pocit že bych ji neměl věřit. Pokud si budu kupovat krátkou malorajdu abych z ní vybouchal X tisíc ran za sezónu, nebudu si kupovat Walthra ani Siga, ale minimálně Rugera. Sám jsem ho měl, a vím že tohle je zbraň která přežije i moje vnuky... Napsal jsi správně, jsou to naše peníze, tak to že si někdo koupí Siga nebo P22 je za jeho peníze. A asi se mu ta zbaň líbí, jinak by si ji asi nekupoval. Mně se například vůbec nelíbí Berety, ale nikomu ji nevymlouvám. Prostě když si někdo chce hrát na agenta Mossadu, je to jen a jen jeho věc

CZH 2003 total Gunexpert, Gazela, Walther P22Q, Remigton 870, Glock 17, Glock 30 Gen4.1.
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."