Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Vtipy
Cikán obecný [Romus Vulgaris]
Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný...
Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný...
Angličan chce objednat dva rumy na pokoj č.222. Do telefonu řekne:
"Tů rums tů rům tů tů tů."
Z telefonu se ozve:"Tramtadadá ty debile!!"
"Tů rums tů rům tů tů tů."
Z telefonu se ozve:"Tramtadadá ty debile!!"
-
Pepíček umí nádherně malovat a ve třídě namaluje mezi lavice myš, paní učitelka když vejde tak se hrozně lekne a do žákovské knížky mu napíše poznámku "nakreslil na zem myš a já se hrozně polekala navrhuju mu dvojku z chování" na třídní schůzce jeho tatínek říká "jen mu tu dvojku dejte minulej tejden nakreslil na sporák píču a já si spálil čuráka a dědek jazyk"
Mapa Francie, zejména dálniční síť stojí za to...
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Vojde indián na matriku, že si chce zmeniť meno.
Matrikárka sa ho opýta, ako sa volá?
Indián: Dlhývlakkeďideokolodvakrátzatrúbi
Matrikárka: A na čo si chcete zmeniť meno
Indián: Na to, že TÚ-TÚ !
Matrikárka sa ho opýta, ako sa volá?
Indián: Dlhývlakkeďideokolodvakrátzatrúbi
Matrikárka: A na čo si chcete zmeniť meno
Indián: Na to, že TÚ-TÚ !
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Hlavne aby si gule neodstrelil ked nabura.
Kam jsi to namontoval? Do 40 nebo 850Lachtan píše:běžná výbava auta
-
Slota prosazuje vytvoření samostatného romského státu
To je borec
Do vtipů jsem to dal proto, že jsem tomu nechtěl zakládat nové téma, "Šluknovsko" je zablokovaný protože se tamní debata začala zvrhávat a celkově ten návrh politicky nikdy neprojde, takže to jako vtip muselo být i myšleno. Ale bylo by to krásný.
A prosím aby natento "vtip" nezačal nikdo odpovídat nějakými antisemitickými výroky. Děkuji...
To je borec

Do vtipů jsem to dal proto, že jsem tomu nechtěl zakládat nové téma, "Šluknovsko" je zablokovaný protože se tamní debata začala zvrhávat a celkově ten návrh politicky nikdy neprojde, takže to jako vtip muselo být i myšleno. Ale bylo by to krásný.
A prosím aby natento "vtip" nezačal nikdo odpovídat nějakými antisemitickými výroky. Děkuji...
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Slota na hrad
Ale k nám
S tím státem to je dobrý nápad.V Gronsku nebo na Uralu je místa dost.Škoda že nejdou do Číny.Tam by s nima zametli nebo rovnou zatopili.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Úředník: „Já taky platím daně“
Jakkoli je to spíše k pláči, tak když mi to ten blbec s vážnou tváří řekl, začal jsem se smát na celou kancelář.
Jakkoli je to spíše k pláči, tak když mi to ten blbec s vážnou tváří řekl, začal jsem se smát na celou kancelář.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht