Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Bohužel pro nas,protože musime na ne delat.
Myslim že v Brne ich mate taky hodne. Kusok od Rosic v Zastavke u Brna im tiež zrekonštruovali baraky,interiery exteriery,plast okna a chod sa tam pozriet teraz.alebo radšej nie aby si nedostal infarkt.
Stretnu sa traja romovia 80,90 a 100 ročny a chvalia sa že jak im ide milovanie.
80 ročny hovori:ja mozem aj dva krat do roka a stara je s toho cela hotova,štastna,cely den sa chvali v šenku-krčme jak bolo dobre.
90 ročny hovori:ja možem len raz do roka,ale poradne tu moju pomilujem až sa cela trasie od štastia.
100 ročny hovori:CHLAPCI VY TAKY SOPLOšI,JA MAM 100 ROKOV A JA MOZEM KEDY CHCEM,ALE JA ,NECHCEM.
Myslim že v Brne ich mate taky hodne. Kusok od Rosic v Zastavke u Brna im tiež zrekonštruovali baraky,interiery exteriery,plast okna a chod sa tam pozriet teraz.alebo radšej nie aby si nedostal infarkt.
Stretnu sa traja romovia 80,90 a 100 ročny a chvalia sa že jak im ide milovanie.
80 ročny hovori:ja mozem aj dva krat do roka a stara je s toho cela hotova,štastna,cely den sa chvali v šenku-krčme jak bolo dobre.
90 ročny hovori:ja možem len raz do roka,ale poradne tu moju pomilujem až sa cela trasie od štastia.
100 ročny hovori:CHLAPCI VY TAKY SOPLOšI,JA MAM 100 ROKOV A JA MOZEM KEDY CHCEM,ALE JA ,NECHCEM.
Re: Vtipy
Letí Michael Jackson letadlem plným dětí. Zavolá si ho pilot a říká:
Pilot: Je to špatný, letadlo má problémy, deme k zemi a navíc máme jen 2 padáky. Pro tebe a pro mě!
Michael: a co ty děti, to je tu necháme?
Pilot: Děti, ty mrd...
Michael: Jo?? To stihnem?

Pilot: Je to špatný, letadlo má problémy, deme k zemi a navíc máme jen 2 padáky. Pro tebe a pro mě!
Michael: a co ty děti, to je tu necháme?
Pilot: Děti, ty mrd...
Michael: Jo?? To stihnem?

Tak taky jeden o Michaelovi, ze dneška 
Michael Jackson nebyl zpopelněn! Vzhledem ke zjištění, že jeho tělo bylo z 86% tvořeno plasty, byl zrecyklován a použit pro výrobu lega, aby si mohl i nadále hrát s dětmi. Pro informaci-jsou to ty černobílé kostičky ve stavebnici.

Michael Jackson nebyl zpopelněn! Vzhledem ke zjištění, že jeho tělo bylo z 86% tvořeno plasty, byl zrecyklován a použit pro výrobu lega, aby si mohl i nadále hrát s dětmi. Pro informaci-jsou to ty černobílé kostičky ve stavebnici.
Cogito ergo armatus sum.
Úplně stejně se na repasech pracuje s novými Fábiemi a Oktávkami.Tohle prostě zákazník nevidí a přitom se to dělá každý den.Když nelícujou dveře,tak se prostě kolenem přihnou.Ohýbání kapot je taky normální.Retušování škrábanců nebo kytování děr,když nějaké dělnici ujela utahovačka ještě před naložením na kamion.I u auta za čtvrt mega se to dělá a ani to nemusí být Trabant.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
tak ten je fakt dobré, 10-120x100, průměr skla 60mm

Ma tam za stejnou cenu aji 20-180x100

One je to celkově vtipné týpek, má tam airsoft samopal a je to manuální pistole.

Smích léčí

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak nějak mě to donutilo se zamyslet, jestli by i nějaký jiný národ na světě dokázal natočit takovou blbost...
No a žádný jiný mě nenapadl...

No a žádný jiný mě nenapadl...

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
američania a turciKubajzz píše:No a žádný jiný mě nenapadl...

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Мне очень нравится, у меня есть рассказы, как, что.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Alkaj: Myslíš RAMPAGE ?